Vedete din Romania

#Velea #nasi Sore #nastere Sore #vedete intern #sore #antonia #showbiz

Sore se pregateste de nastere! Doi artisti indragiti ii vor boteza copilul

Insarcinata in aproape opt luni, Sore se pregateste intens pentru venirea pe lume a primului sau copil. A avut parte de baby shower si a ales deja nasii micutei Erin!

In acest weekend, “bebelusa Erin a avut prima dovada ca este iubita in numar mare”, a scris viitoarea mamica pe blogul sau. La petrecerea baby shower, Sore a fost “asaltata” cu tot felul de cadouri din partea prietenelor sale, iar “cel mai emotionanant moment a fost cand mama a anuntat ca este momentul sa deschidem cadourile pentru Erin, dar ca a pregatit o surpriza: o sa inceapa cu o scrisoare. M-am abtinut cu greu sa nu plang, mama fiind extrem de priceputa in ale condeiului.. A descris-o asa cum abia astept sa o cunoastem, s-a aratat vizibil emotionata de acest nou pas din viata noastra: eu mama, ea bunica.”.

Cea mai buna prietena va fi nasa

Chiar daca mai este o luna pana cand Erin va vedea pentru prima oara lumina zilei, Sore i-a ales deja nasii. “Antonia si Alex Velea vor boteza fetita. Mi se pare ceva normal, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Sore si Antonia sunt cele mai bune prietene. In ultimele luni, cele doua s-au apropiat si mai mult, au avut subiect de discutie. Antonia i-a dat in permanenta sfaturi, a invatat-o ce sa manance, cum sa se imbrace sa se simta mai comod. Tot felul de sfaturi”, a declarat un apropiat al celor doi artiste pentru cancan.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare