Vedete din Romania

#infarct Sorin Oprescu #vedete intern #corneliu vadim tudor #showbiz #sorin oprescu

Sorin Oprescu, pe urmele lui Corneliu Vadim Tudor!

Sorin Oprescu a primit avizul Directiei Medicale a Ministerului de Interne pentru a efectua controale cardiologice amanuntite, suspect fiind de infarct. Ceea ce nu i-a fost acceptat insa edilului este preferinta pentru spital, fiindu-i indicat Spitalul Militar, in locul Spitalului Universitar.

Sorin Oprescu ceruse sa fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de trei dintre medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, printre acestia fiind profesor dr Dragos Vinereanu si profesor dr Leonida Gherasim.

Cel mai probabil, la Spitalul Militar, Sorin Oprescu va fi ingrijit de prof univ. dr Ion Tintoiu, unul din marii specialisti cardiologi din tara. Interesant este faptul ca dr. Tintoiu a fost si medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor, iar in dimineata in care acesta a ajuns in stare grava la spital a fost cel care a incercat salvarea acestuia.

Corneliu Vadim Tudor a fost internat la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei (din Spitalul Militari), unde a ajuns dupa ce suferise un infarct, a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.