Vedete din Romania

# scandal facebook #andi moisescu #olivia steer

Sotia lui Andi Moisescu, prinsa intr-un scandal pe internet

Olivia Steer, jurnalista, mama si promotoare a medicinii naturopate, a intrat in gura internautilor dupa o serie de postari care au promovat valorile in care crede. Pe scurt, un grup de studenti la Medicina au format un grup pe Facebook care se numeste sugestiv "Stop Olivia Steer".

Totul a pornit de la faptul ca Olivia Steer ar considera toate vaccinurile "rele, toxice, mitice, pline de chimicale". Studentii la Medicina dezaproba opinia vedetei si  vin cu dovezi medicale in acest sens. De asemenea, ei subliniaza ca adoptarea deciziilor medicale dupa sfaturile date de o vedeta - vedetele avand o influenta mare asupra celor care le admira - opinii ce contrazic toate recomandarile medicilor, poate fi o practica periculoasa pentru sanatate. 

"Intrand de curiozitate pe site-ul oliviasteer.ro, am constatat cu stupoare ca multi il folosesc ca pe un site de informare medicala, ii adreseaza intrebari Oliviei despre problemele de sanatate pe care le au si aceasta le raspunde. Unul din subiectele abordate de soua utilizatoare ale site-ului era legat de amenoree: una dintre ele cerea o ideea de tratament natural pentru amenoreea ei (am dedus ca primara, intrucat nu a avut niciodata menstruatie) si o alta pentru amenoree secundara, pentru care nu voia sa ia tratament hormonal. Raspunsurile au fost la fel de socante ca cele cu care deja ne-am obisnuit!", sustin studentii pe pagina de Facebook si posteaza cateva imagini cu raspunsurile considerate neadecvate medical date de vedeta.

Pe de alta parte, Olivia Steer a reactionat in fata atacului si initial a postat o "replica" pe pagina sa sustinandu-si punctul de vedere si refuzand sa accepte pe pagina sa acele comentarii care o criticau. Ulterior, de pe pagina vedetei au disparut postarile controversate, iar ieri vedeta a postat un mesaj amplu pentru cei ce o critica.

"Niciun medic ori student la medicina dintre cei care au intrat pe pagina asta sa ameninte, sa intimideze, sa injure si sa pretinda obedienta oarba, nu a explicat (si nici nu poate) cum reusesc mercurul, aluminiul, formaldehida din vaccinuri să creasca imunitatea celui injectat, cind toate acestea fac parte din categoria substantelor cu cel mai inalt grad de toxicitate. (...) Cat priveste sfaturile medicale, am spus-o de nenumarate ori: nu sint medic, nu dau sfaturi, nu pun diagnostic si nu tratez pe nimeni. Vorbesc doar despre cartile citite si experientele proprii si-mi exprim liber opiniile, in mod legal, fara sa calomniez si sa injur pe nimeni", spune, printre altele Olivia Steer. 

In prezent, pagina Stop Olivia Steer are peste 7.000 de fani. Olivia Steer are peste 23.000 de persoane care o urmaresc pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare