Vedete din Romania

# alina vidican #cristi borcea #valentina pelinel

Sotia lui Borcea, despre Valentina Pelinel: "Este o stearpa"

De cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea, sotia acestuia nu mai are liniste. Anuntul facut ieri de Valentina Pelinel a socat pe toata lumea. Alina Vidican nu s-a mai putut abtine si a rabufnit.

"Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!", a declarat actuala doamna Borcea la Antena 1. Cand a fost intrebata daca stie ceva despre sarcina Valentinei, Alina Vidican a rabufnit: "Nu stiu, intrebati-o pe ea, eu stiam ca e o stearpa".

Cristian Boureanu si Valentina Pelinel au divortat dupa o casnicie de sapte ani, in luna iulie. In urma cu un an insa, in presa au aparut zvonuri potrivit carora Valentina Pelinel si Cristi Borcea ar avea o relatie extraconjugala, insa Boureanu si-a exprimat la vremea respectiva credinta în fosta sa sotie.

Desi in anuntul facut de aceasta cand si-a anuntat sarcina, nu a declarat numele tatalui, este clar ca e vorba despre Cristi Borcea, potrivit libertatea.ro.

"E o chestie asumata de ambele parti, amandoi ne bucuram de acest copil. Niciodata nu se va trezi un barbat cu mine la usa cu o astfel de surpriza, sa-i spun tam-nesam ca are un copil", a dezvaluit Valentina Pelinel.

Sursa foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului