Vedete din Romania

#sotie Ilie Nastase #comunicare #divort #ilie nastase

Sotia lui Ilie Nastase confirma divortul: "As minti sa spun ca exista iubire"

Dupa numai un an de la cununia civila, Ilie Naste se si sotia sa, Ioana, vor merge pe drumuri separate. Partenera fostului tenismen a confirmat ca a decis sa divorteze si nu mai exista cale de intoarcere.

 "Atunci cand doi oameni nu se mai inteleg, e normal ca fiecare sa mearga pe drumul lui. E mai bine asa. E decizia mea si consider ca ne prinde bine amandurora acest divort," a declarat Ioana la emisiunea Showbiz Report.

Cum a decurs ultima intalnire a sotilor Nastase

Aceasta a dezvaluit ca intre ea si Ilie Nastase nu mai exista comunicare in ultima vreme si nu isi mai doreste sa ramana in aceasta casnicie. Ioana a povestit si cum a decurs ultima intalnire cu sotul sau. Cei doi locuiesc separat dinainte de Paste.

"Eu am incercat sa discut, dar am stat de vorba o ora cu peretii. Apoi sotul meu si-a pus ochelarii si mi-a zis sa inchid usa. Desi, mi-as fi dorit sa comunice, sa imi dea un raspuns, nu a facut-o. Din punctul meu de vedere, intr-o relatie cand nu mai exista comunicare, incerci, dar daca nu se poate, asta e. Poate si trecutul lui e de vina. Are mici traume," a precizat constanteanca.

"As minti sa spun ca exista iubire"

Intrebata despre motivele care au dus la despartire, Ioana nu a vrut sa vorbeasca, dar raspunsul sau lasa loc de interpretari. In presa au aparut zvonuri care spuneau ca Ilie Nastase era violent verbal si isi jignea sotia.

"Tot respectul pentru sotul meu, niciodata nu voi da din casa, voi avea numai cuvinte de lauda la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certam, ne mai jignim. Eu consider ca am fost un om corect fata de el, l-am respectat foarte mult si il voi respecta in continuare, indiferent de ce va fi, pentru ca a facut parte din viata mea," a adaugat Ioana Nastase.

Sotia lui Ilie Nastase a recunoscut ca intre ei nu mai exista sentimente de iubire, de aceea o impacare nu mai este posibila.

"El isi doreste, dar e prea tarziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am incercat sa il fac fericit, asa cum n-a mai fost. Dar asa a fost sa fie, toate au un rost in viata. As minti sa spun ca exista iubire, exista respect. Voi depune actele de divort cat mai curand, deja m-am interesat," a precizat Ioana.

Ilie Nastase se afla la al cincilea mariaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare