Vedete din Romania

# maria basescu salariu # maria basescu job #maria basescu

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Maria Basescu castiga un salariu urias dupa ce 29 de ani a fost casnica

Maria Basescu, sotia lui Traian Basescu, si-a gasit job la 65 de ani. Dupa ce 29 de ani nu a incasat niciun venit si nu a avut nici macar pensie, sotia fostului presedinte al Romaniei incaseaza acum un salariu urias.

Cel putin asta arata ultima declaratie de avere pe care a completat-o Traian Basescu, valabila pentru anul 2017. Astfel, potrivit actului oficial, Maria Basescu detine un venit de 50.000 de lei, ca persoana fizica, in calitate de administrator al unui teren agricol de 290 de hectare din coumuna Nana.

Intr-un interviu din 1995, Maria Basescu a dezvaluit ca era casnica din 1980, cand avea 29 de ani. “De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a marturisit Maria Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului