Vedete din Romania

#Oana Roman divort #Marius Elisei #sot oana roman #vedete intern #oana roman #showbiz

Sotul Oanei Roman: „Suntem separati”. Marius Elisei a plecat de acasa de o luna!

Dupa ce astazi Oana Roman a dezvaluit ca mariajul sau este in impas, Marius Elisei a dat cartile pe fata! Sotul Oanei Roman a marturisit ca sunt separati de o luna!

Marius Elisei a explicat care este motivul care l-a indepartat de vedeta tv. “La doua luni dupa relatie eram la mare si ea a facut o chestie ce nu mi-a cazut mie foarte bine. Eu i-am facut un semn, ca simteam ca ma minte pe fata. De atunci au inceput sa se accentueze aceste contraziceri, aceste dispute. Am ajuns in faza sa ii demonstrez ce urat e cand nu recunoaste o fapta. Apoi afectiunea a inceput sa se rareasca si ea din partea ei. in mintea mea am simtit ca gata, trebuie sa o inchei, sa termin tot. Felul ei in care se exprima in fata mea nu e ca de la sotie la sot. E prea rece cu mine, de multe ori. Vorbeste dur cu mine. Ea spunea asa, ca sa aiba un cartus acolo, cu ce sa atace cand era momentul. Am avut ocazia sa o insel, dar nu am facut-o. Mai bine stai linistit decat sa te razbuni in halul asta”, a declarat Marius Elisei pentru o emisiune de televiziune.

“Asta m-a facut sa ma mut la Pitesti. Sunt acolo de pe 1 Martie. Eu n-am fost acolo de Ziua Femeii, dar a venit ea. I-am dat un buchet de flori, i-am facut un cadou. Este o separare pe care eu o consider ca o pauza intre noi doi. La ultima discutie aprinsa pe care am avut-o si m-am hotarat sa divortez, a venit in mintea mea aceasta varianta a "pauzei". Acum noi suntem separati. Acum suntem intr-o zona de refugiu ok, asta inainte sa ajungem la notar. Poate lucrurile devin mai bune. Sa nu ne grabim pentru ca in ultima perioada situatia noastra s-a mai schimbat. Acum simt si eu ca relatia noastra e de lunga durata. Cand am cunoscut-o nu credeam ca se va ajunge vreodata aici. imi e teama de divort, indiferent din partea cui vine. Momentan sunt fericit“, a mai declarat sotul Oanei Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului