Vedete din Romania

#stefan banica jr #regizor #teatru #teatrul de opereta #ion dacian #rol principal #oana ioachim #neil simon

Stefan Banica, "descult in parc" pe scena

Stefan Banica semneaza in premiera regia unei piese de teatru : comedia "Descult in parc", scrisa de Neil Simon , in care detine si rolul principal.

Primul spectacol va avea loc pe data de 2 iunie, continuand  cu alte trei spectacole pe 3 iunie, 9 iunie si 10 iunie. Toate aceste reprezentatii se vor desfasura la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, de la ora 19:30.

"Este un proiect teatral particular, pe care il vom juca la inceputul lunii iunie in Bucuresti, apoi il vom continua in toamna si sper ca lumea sa-l primeasca cu bratele deschise. In dubla mea calitate, de actor si regizor, as fi foarte fericit daca oamenii ar pleca de la acest spectacol destinsi, bine dispusi si cu pofta de viata", a declarat Stefan Banica.

Scrisa in 1962 de celebrul dramaturg Neil Simon, "Descult in parc" este o comedie jucata cu sucess pe Broadway si ii are in distributie, alaturi de Stefan Banica, pe Mitica Popescu, Oana Ioachim , Ileana Cernat si Bogdan Tudor.

Piesa "Descult in parc" infatiseaza eforturile unui cuplu proaspat casatorit de a-si construi viata impreuna si, mai ales, de a-si armoniza personalitatile, ce dau nastere la manifestari si sentimente adeseori contradictorii. Conflictele nu intarzie sa apara, astfel ca, pe langa marea iubire, apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, condimentate de vecini draguti si "binevoitori".

Cei doi soti invata cum sa traiasca si sa isi pastreze vie dragostea intr-un apartament foarte mic, situat la etajul noua al unui imobil din centrul New York-ului, fara caldura, cu o gaura in luminator. La toate acestea se adauga prezentele spirituale ale  excentricului vecin Victor Velasco si ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalitati la fel de diferite ca si cele ale tinerilor casatoriti.

 

Citeste si 

Andreea Marin Banica si Stefan, impreuna pe ecrane

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare