Vedete din Romania

#Stefan Banica Jr s-a insurat #nunta in secret #lavinia parva #stefan banica jr #nunta

Stefan Banica Jr s-a insurat in secret cu Lavinia Parva!

Peste doua zile, Stefan Banica Jr implineste 50 de ani. Artistul si-a serbat deja ziua de nastere in avans, ocazie cu care a sarbatorit si casatoria cu Lavinia Parva!

Dupa 6 ani de relatie, Stefan Banica si Lavinia Parva s-au casatorit! Cei doi au facut anuntul in timpul unei petreceri organziate de artist pentru a sarbatori implinirea a 50 de ani!

Conform click.ro, proaspetii insuratei au tinut tot secret si le-au transmis invitatilor ca petrecerea se organizeaza pentru ca Stefan Banica jr. urmeaza sa faca 50 de ani, insa din lipsa de timp liber aceasta se tine in avans. ”Stefan s-a ridicat de pe scaun, in mijlocul petrecerii din Bulgaria, si ne-a spus ca s-a insurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Insurateii si-au servit invitatii cu aperitive, friptura, peste si prajituri, dar si bauturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a fost marturia unui participant pentru sursa citata.

Pentru a marca importantul eveniment, Stefan Banica Jr. a lansat si o piesa: “Ea mi-a pus catuse”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului