Vedete din Romania

#Steliana Sima operatie #Steliana Sima

Steliana Sima, operata din cauza statului indelung pe tocuri!

Interpreta de muzica populara Steliana Sima a ajuns pe mana medicilor si a fost operata, dupa ce a acuzat dureri mari la picioare.

“Am trecut noi prin altele mai grele. Spitalul oricum n-o sa il spun. Sunt undeva in provincie. Am venit dupa doctorul care m-a operat. Domnul doctor este preot, este cadru unversitar… Din cauza ca, mai ales noi femeile, stam foarte mult pe tocuri… au fost ceva probleme, se ondulasera degetele. Efectiv ma durea. Eu mergeam la evenimente, chiar si la filmari, ma retrageam, ma descalţam ca sa stau cat mai mult desculţa. A fost un chin. Cei care ma cunosteau spuneau ca se si vedea. Chiar ma dureau! Nu am putut sa fac la amandoua picioarele. Va trebui sa ma intorc la anul pe vremea aceasta. Am inceput cu dreptul. Avand in vedere ca poimaine (n.r - maine) nu se lucreaza, o sa imi faca maine (n.r - azi) externarea, dar trei saptamani voi sta la Inaltpreasfintitul Teodosie, unde va veni domnul doctorul”, a explicat Steliana Sima la emisiunea “Rai da’ buni”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare