Vedete din Romania

#despartire #steven tyler #iubita Steven Tyler

Steven Tyler s-a despartit de iubita?

Steven Tyler s-a despartit de logodnica sa, modelul Erin Brady, pentru ca isi doreste sa aiba mai mult timp pentru viata profesionala. Solistul trupei Aerosmith pregateste un nou album alaturi de colegii sai si intentioneaza sa plece intr-un turneu mondial.

"Steven si-a incheiat relatia intr-o maniera foarte discreta. Steve a incercat sa pastreze stilul sau de viata obisnuit. Turneul este foarte important pentru el si pentru trupa. Asa ca a decis sa puna capat", a declarat o sursa din anturajul cantaretului.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant al solistului Aerosmith a declarat ca relatia dintre Steven Tyler si modelul Erin Brady trece prin momente tensionate, insa a negat zvonurile de despartire.

"Ca orice alt cuplu, Steven si Erin trec prin incercari si necazuri, insa au nevoie de putina intimitate acum", a subliniat purtatorul de cuvant.

Noul album Aerosmith va fi lansat pe data de 6 noiembrie, iar concertele pentru turneul "Global Warnming" vor debuta doua zile mai tarziu, pe data de 8 noiembrie.

Sursa foto: aceshowbiz.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului