Vedete din Romania

#alexandra stan #showbiz #bianca dragusanu #bani vedete #vedete intern

Strigator la cer! Iata cum profita vedetele ca sa scoata si mai multi bani

Un necaz sau un eveniment fericit din viata vedetelor sunt menite sa le creasca popularitatea. Fie ca sunt implicate in scandaluri adevarate sau intr-unele susceptibile de a fi fabricate, celebritatile profita pentru a-si salta pretul cu care "se vand". Iata cateva exemple.

Alexandra Stan, mai bogata dupa bataie


Sursa foto: realitatea.net

A incasat o bataie sora cu moartea in urma cu un an de la fostul sau iubit si impresar. A dat interviuri pe patul de spital, iar cand vanataile s-au vindecat, si pretentiile au inceput sa creasca. Alexandra Stan si-a sporit popularitatea si in tara, unde se pare ca nu era la fel de adulata precum i se intampla peste hotare.

Publicatiile tabloide citeaza surse din industria muzicala care sustin ca Alexandra Stan si-a marit tariful cu cel putin 1.000 de euro pentru un spectacol. Daca anul trecut, inainte de scandal, onorariul sau era undeva intre 3.000 si 4.000 de euro, acum a ajuns la 5.000.

Alexandra tine cu dintii de tarif, mai ales ca este la mare cautare peste hotare, dupa ce a semnat un contract cu una din cele mai mari agentii de booking din lume, scrie libertatea.ro. In urma ultimului sau turneu, sustinut in Mexic, romanca s-a ales cu nu mai putin de 50.000 de euro.

CITESTE SI:

Transformari incredibile! Cum arata acum vedetele care ti-au marcat adolescenta
Portretul barbatului perfect. Este asa cum ti l-ai imaginat si tu?

Gheata, secretul frumusetii irezistibile a lui Kate Moss

 

Bianca Dragusanu, 50.000 de lei dupa scandalul batailor

Sursa foto: roxanapirvan.blogspot.com

Dar nu doar Alexandra Stan a fost batuta de iubit. Un scandal urias a pornit dupa ce au iesit la iveala detalii despre relatia Biancai Dragusanu cu Coco Paun, un fost iubit de-al sau din 2004. Bianca a facut anul trecut public faptul ca a fost batuta cu bestialitate de barbat, pana cand a intrat in spital. Scandalul a fost mana cereasca pentru emisiunile tabloide, iar Bianca era de dimineata pana seara numai prin studiourile TV. Dar nu gratis, evident. Potrivit click.ro, Bianca Dragusanu a reusit sa adune in cateva zile 50.000 de lei.

Antonia si Alex Velea, beneficii de pe urma relatiei

Sursa foto: bestmusic.ro

Dar nu doar necazurile sunt aducatoare de venit. De cateva luni bune, povestea de dragoste dintre Antonia si Alex Velea nu mai e un secret. Ba chiar cei doi si-au castigat si mai multi fani de cand s-a aflat ca vor avea un copil. Si cu cat esti mai popular, cu atat incepi sa emiti mai multe pretentii. Potrivit agentiadepresamondena.com, onorariul Antoniei ar fi crescut pana la 3.000 de euro pentru un recital, cu 500 mai mult decat inainte sa faca publica povestea de iubire cu Velea.

Nici artistul nu a avut nimic de pierdut. Si el ar cere de cateva luni tot cu 500 de euro mai mult pentru o aparitie pe scena.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare