Vedete din Romania

#toni iuruc #simona halep #surpriza

Surpriza uriasa pe care Toni Iuruc i-a facut Simonei Halep. Dovada care arata cat de mult o iubeste sotul

Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit pe 15 septembrie. Petrecerea de dupa cununia civila s-a desfasurat la un local de lux din Mamaia, unde au participat in jur de 300 de invitati. Cei doi le-au cerut invitatilor sa nu puna bani in plic si sa le aduca daruri. Sotul sportivei i-a facut si el o surpriza cu care a emotionant-o profund. Vrea sa ii faca un muzeu cu toate trofeele sale, de aceea tenismena si-a dorit sa primeasca de la Ion Tiriac si Ilie Nastase cate o racheta.

 

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o sa imi dea o racheta cu care a evoluat la Roland Garros. Sotul meu face o camera, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinta lui, nu a mea.

Dorinta mea a fost sa facem aceasta camera la Constanta, dar s-a schimbat planul si este la Bucuresti. Toni a vrut o racheta de-a domnului Tiriac, una a domnului Nastase si una de la doamna Ruzici. Pana acum am primit doar de la doamna Ruzici, barbatii se lasa greu, observ”, a adaugat celebra sportiva.

Simona Halep a facut si primele declaratii dupa nunta si a marturisit ca si acum o dor picioarele dupa ce dansat toata noapte la petrecere.

„Sunt intr-un moment de euforie prelungit, pentru ca sunt bucuroasa si fericita de ceea ce se intampla in viata mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, ma dor talpile inca”, a declarat Simona Halep.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului