Vedete din Romania

#ceai #ovidiu lipan tandarica #simona gherghe

Tandarica o curteaza pe Simona Gherghe: Daca slabesc, vreau sa iesim la un ceai

Ovidiu Lipan Tandarica , bateristul trupei Phoenix, si-a pus in cap sa slabeasca in urmatoarea luna si spune ca, daca va reusi sa dea jos cate kilograme si-a propus, o va scoate la un ceai pe prezentatoarea TV Simona Gherghe .

"Daca o slabesc vreau sa iesim la un ceai împreuna pentru ca asa voi fi mai motivat", a declarat Tandarica in cadrul emisiunii Acces Direct, moderata de aceeasi Simona Gherghe .

Tandarica spune ca are sanse mari sa ajunga la greutatea respectiva, dat fiind ca in perioada urmatoare va sustine o serie de concerte, iar, dupa spusele sale, in timpul unui show pierde in jur de trei kilograme.

Simona Gherghe povestea in toamna anului trecut ca tobosarul de la Phoenix este cel care a ajutat-o sa isi construiasca o cariera in presa.

Simona Gherghe a rememorat debutul sau in lumea presei, multumindu-i inca o data lui Tandarica pentru interviul pe care i l-a acordat la Iasi, in 2001. “Acum noua ani, v-am oprit in Piata Unirii din Iasi si v-am luat un interviu pe strada. Va vazusem din tramvai. Eram amarata, trebuia sa ma intorc in redactie cu o stire, iar eu nu gasisem nimic. De stirea aia, urma sa depinda angajarea mea la radio. Asa ca am alergat dupa dumneavoastra si v-am pus reportofonul la gura. Vazusem Visul Tobosarului (n.r. – un spectacol de anvergura realizat de Tandarica in acea perioada), cu o seara inainte. Mi-ati raspuns la toate lucrurile alea. N-am apucat, in toti anii astia, sa va spun cat de recunoscatoare va sunt. M-am intors in redactie si mi-am impresionat sefii! Aveam interviu cu un Phoenix!!! M-au angajat pe loc. Va multumesc, domnule Lipan! “

"Aveam lacrimi in ochi. Si eu, si el. E intamplarea care mi-a schimbat viata. Fara povestea asta, as fi fost, acum, profesoara de limba franceza . Cu putin noroc, as fi prins o scoala din oras. As fi trait asa cum o fac sute de mii de bugetari, din tara asta. Dar viata a avut alte planuri cu mine", a scris Simona pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare