Vedete din Romania

#tania bud #frumusete

Tania Budi, ca la 20 de ani

Daca si-ar fi tinut secret anul nasterii, nimeni n-ar fi banuit varsta reala a Taniei, una dintre frumusetile care au dominat micile ecrane la inceputul anilor ’90.

Majoritatea celor din generatia Taniei au familie si copii mari, insa fosta vedeta de televiziune , in prezent femeie de afaceri, si-a stabilit alte prioritati in viata. Facultate, afaceri, distractie, orice, numai sa fie pe placul ei. Nu incearca sa-si ascunda varsta, insa nici nu dezbate prea mult pe marginea acestui subiect, pentru ca nu-l considera relevant.

Maritisul nu a reprezentat niciodata o prioritate pentru Tania, cu atat mai putin acum. Se bucura atat de mult de nivelul de independenta pe care l-a atins, incat cu greu l-ar inlocui cu un program „ domestic “.

„Inca nu vreau sa-mi intemeiez o familie. Din cauza felului meu de-a fi, consider ca am pierdut mult. A trecut niste timp pe langa mine. De la o vreme incoace, avand o perioada atat de buna, incerc sa recuperez. Copilaresc un pic. Sa nu mai amintim cati ani am! Prea s-a comentat in legatura cu asta. N-am nicio treaba cu varsta biologica. Eu sunt anul doi la facultate“, spune senina Tania, savurand un frappé la o terasa din centrul Bucurestiului .

Continuarea in Evenimentul Zilei


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare