Vedete din Romania

#tania budi #concurs #tv

Tania Budi, eliminata pentru ca nu a plans destul

Tania Budi , eliminata vineri din duelul de la "Dansez pentru tine", crede ca votul publicului a fost decisiv in infrangerea ei. Blonda crede ca publicul ar fi vrut sa o vada plangand mai mult, la fel ca ceilalti concurenti.

Cuplul Tania Budi si Adrian Muresan a fost eliminat, dar cei doi sunt mandri de cum au dansat. Ei cred ca au pierdut in urma votului publicului pentru ca nu s-au exteriorizat la fel de mult ca alte cupluri din concurs.

"Mi-a parut rau ca am cazut la duel pentru doar jumatate de punct, dar asta este. Am pierdut din cauza votului publicului, pentru ca el vrea emotii puternice, vrea lacrimi si tragedii indiene. Si eu, si Andrei ne-am pastrat demnitatea si am considerat ca nu este nevoie sa ne victimizam. Pentru noi, concursul a fost o provocare frumoasa, ne-am bucurat foarte tare ca am luat parte la el si am plecat cu fruntea sus!", a declarat Tania pentru Gardianul.

Muresan a parasit concursul dupa numai doua editii, cu 1.500 de euro, bani care ii vor alina batranetea mamei lui, dar a primit si o oferta tentanta. Tania l-a angajat pe Andrei ca dansator in clubul ei de pe litoral.

Castigatorii duelului, Andreea Mantea si Daniel Lazar , nu au fost foarte fericiti la sfarsitul emisiunii cand au aflat ca vor fi nevoiti sa lupte din nou pentru locul lor la "Dansez pentru tine". Ei ii vor infrunta pe Kamara si Iulia Deliu intr-un nou duel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului