Vedete din Romania

#parfum #tara fashion #lansare parfum

Tara lanseaza noul parfum Tara-Amethyst!

Primul parfum din portofoliul brand-ului TaraFashion .ro poarta numele AMETHYST si va fi lansat Vineri, 23 decembrie 2011. Lansarea va avea loc exclusiv online, in magazinul virtual www.tarafashion.ro si va fi insotita de promotii speciale.

Noul parfum AMETHYST de la TaraFashion.roAMETHYST simbolizeaza eternul feminin, miracolul iubirii. Conceptul acestui parfum ii apartine Roxanei Cojocaru, owner-ul TaraFashion.ro, care a dorit sa creeze un parfum cu adevarat special: "Optimismul, bucuria si toate placerile vietii sunt  adunate cu drag in acest parfum cald, senzual si foarte, foarte feminin. Parfumul, la origine, semnifica de fapt ‹‹ceea ce este aprins››. Suna frumos, nu? Ca si dragostea, de altfel. AMETHYST este  un parfum fin, dorit, care radiaza fericire si placerea de a trai, dar ramane, in acelasi timp sofisticat si senzual. E un parfum creat in spiritul fericirii".

Parfumul se inscrie in categoria floral-fructat. Senzatia initiala este una delicata, de prospetime. Buchetul floral al parfumului incepe cu o nota de liliac completata de aroma proaspata a frunzelor de lamai si delicatetea petalelor de trandafiri. Parfumul captiveaza de la inceput prin aceasta combinatie florala cu accente subtile, fructate, asociate cu note puternice de mosc si cedru.

Parfumul este modern, sofisticat, reflecta feminitate si senzualitate, spontaneitate si eleganta, iar designul de produs, prin asocierea cromatica intre auriul aristocratic si pretiosul violet al ametistului, adauga acestui parfum o nota de mister. AMETHYST este o creatia originala TaraFashion.ro, produs distribuit in exclusivitate de magazinul online www.tarafashion.ro. Parfumul AMETHYST de la TARA va fi disponibil in doua variante:

APa DE PARFUM – VAPORISATEUR – 50 ML

APa DE PARFUM – TESTER – 2 ML
 

Despre Tara Fashion
 

Tarafashion.ro este primul haine din Romania si castigatorul premiului pentru cel mai bun magazin de haine din Romania ( GPeC 2011). Creat dintr-o mare pasiune pentru haine, magazinul ofera haine si accesorii pentru femei, copii, barbati, create in Romania.  Produsele Tara Fashion sunt distribuite exclusiv online, prin intermediul site-ului //www.tarafashion.ro/, operat de Amazing Fashion SRL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului