Vedete din Romania

#tatal andrei #maruta #catalin maruta #alex velea #andra

Tatal Andrei intervine in scandalul dintre Catalin Maruta si Alex Velea. Nimeni nu se astepta la o astfel de reactie

Catalin Maruta si Alex Velea sunt la cutite. Antonia si iubitul sau au rabufnit si l-au atacat dur pe prezentatorul TV, care, spun ei, le-ar fi vorbit de rau familia in cadrul emisiunilor pe care le realizeaza. Desi Catalin i-a cerut scuze artistului, Alex Velea nu vrea sa il ierte.

 

„Nu mi-a placut niciodata sa generez scandaluri, nu imi place nici sa le amplific. Dar uneori simt nevoia sa dau replica, pentru ca ma simt prea atacat. E aiurea ca se iau de familie, daca au ceva cu mine, sa imi spuna in fata. Nu e genul meu sa improsc cu noroi in stanga si in dreapta. Cu Maruta de asta m-am si certat, ca tocmai pe ei ii invita si le punea intrebari despre nevasta-mea. M-a jignit prea rau, si a jignit-o pe nevasta-mea. Daca foloseam numele nevestei lui, daca as fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred ca mai punea textul ala, ca la sfarsit sa spuna ca suntem barbati si sa ne strangem mana”, a declarat Alex Velea, la un post de televiziune.

Tatal Andrei, reactie neasteptata despre scandalul dintre cei doi

Mihai, tatal si impresarul Andrei, a avut si el cateva lucruri de spus dupa ce ginerele sau a intrat in acest scandal monstru. Acesta a marturisit ca Andra nu are nicio legatura in aceasta cearta, iar ceea ce face ginerele sau este treaba lui. Fiica sa nu are nimic de impartit si nici conflicte cu colegii de breasla. El a marturisit ca fiecare face ce vrea in cariera lui, insa el si-a invatat copiii sa stea departe de scandaluri.

”O spun, la modul serios, si ca manager, dar si ca tata al Andrei. Pe Andra nu o intereseaza ce face Catalin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare isi vede de cariera lui, nu se amesteca lucrurile.

Eu mi-am crescut copiii sa fie artisti, si asta si sunt, au cariere serioase in spate. Si asta fara sa se implice in tot felul de discutii nu tocmai potrivite pentru statutul lor.

Andra il respecta pe Alex si o respecta pe sotia lui, pe Antonia. S-a pus in repetate randuri problema sa colaboreze, nu cred ca nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevarat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artisti, nu au de ce sa fie suparati unul pe celalalt. Iar eu ma inteleg bine cu Alex Velea si cu Antonia, ii respect, ii iubesc, am colaborat excelent de fiecare data cand a trebuit cu ei”, a marturisit tatal artistei, pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului