Vedete din Romania

#teo trandafir #nunta teo trandafir #tatal teo trandafir

Tatal lui Teo Trandafir spera sa fie chemat la nunta

Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir spera ca se va afla pe lista invitatilor la nunta vedetei de televiziune.

Desi relatia cu Teo nu este una tocmai buna, Ion Uta marturiseste ca si-ar dori sa fie alaturi de fiica sa pe data de 2 iunie, cand aceasta isi va uni destinul cu Constantin Iosef.

Teo Trandafir nu poate uita ca tatal sau nu a vizitat-o pe toata perioada spitalizarii la Viena, dar ii reproseaza acestuia si faptul ca a dezvaluit in presa mai multe secrete de familie.

La mai putin de o luna pana la marele eveniment, vedeta nu i-a trimis tatalui invitatie la nunta si nici nu a facut vreun compromis ca sa se impace cu parintele sau.

"Inca nu am primit nicio invitatie la nunta fiicei mele. Ma tot uit, poate gasesc ceva in cutia postala! Poate voi gasi, la un moment dat, vre 2-3 invitatii. Oricum, inca mai astept!", a declarat Ion Uta pentru ziarul Liberatea.

Barbatul a aflat insa ca Teo si-a vizitat mama si i l-a prezentat pe viitorul ei sot: "Eu nu l-am vazut pe viitorul sot al fiicei mele, insa am aflat ca Teo i l-a prezentat mamei ei, cu care stiu ca tine legatura".

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului