Vedete din Romania

Telenovela Angelina: Nasterea ar putea avea loc peste cateva saptamani

Angelina Jolie isi va petrece timpul ramas pana la aducerea pe lume a celor doi copii gemeni in clinica. Desi totul decurge normal, medicii au preferat sa isi ia aceasta masura de siguranta. Motivul: este vorba despre o pacienta care a nascut primul copil prin cezariana.

Doctorii din Nisa au fost nevoiti sa dea explicatii pentru a indeparata suspiciunile ca vedeta hollywoodiana ar fi adus pe lume deja cei doi noi membri ai familiei sale. Jurnalistii francezi s-au grabit, duminica, sa anunte ca Angelina Jolie a nascut.

Primele dezmintiri nu au fost foarte convingatoare. Si nici acum suspiciunile nu vor fi eliminate complet. Pentru ca, asa cum spunea profesorul Sussman, „in obstretica este dificil sa faci previziuni”. De aceea, sederea partenerei de viata a lui Brad Pitt in spital ar putea dura „cateva saptamani”, pana la nastere.

Doctorii francezi au tinut sa precizeze ca data internarii vedetei „a fost prevazuta cu mult timp in urma, si nu a fost vorba in nici un caz despre o urgenta”.

Oricum, graba celor de la editia franceza a revistei Closer de a anunta nasterea a avut si partile ei bune. Medicii spitalului Fundatiei Lenval au dezvaluit ca Angelina „nu are fite de star”. Este „o pacienta ca oricare alta, de o mare modestie”. Ceea ce, evident, nu o impiedica sa locuiasca in patru camere cu vedere la celebra Promenade des Anglais. Si nici sa fi fost adusa cu elicopterul personal, care a aterizat direct pe acoperisul spitalului.

Oricum, cert este ca nici pe patul de spital Angelina nu a uitat de copiii ei, fara sa faca vreo diferenta intre cei trei adoptati si fiica naturala, Shiloh. Miercuri, Brad Pitt a fost caraus de micuti. Mai intai i-a adus pe Maddox si Pax pentru a-si vedea mama, apoi, dupa ce i-a dus pe acestia acasa, pe la 16.30, a venit cu fetele, Zahara si Shiloh.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare