Vedete din Romania

#teo trandafir #serban huidu #tv

Teo catre Serban Huidu: "De unde atata ura?"

Prietenia dintre Teo Trandafir si Serban Huidu pare ca s-a sfarsit. Cei doi au continuat conflictul legat de salariul lui Teo, in postari pe blogurile personale.

Reactia prompta a lui Teo de a nega salariul de 4.000.000 euro mentionat de carcotas a fost criticata rapid de acesta.

"Am vazut raspunsul de pe blog al numitei Teodora Trandafir si o rog sa se opreasca aici. Daca merge mai departe s-ar putea sa se umple de ridicol si mai mult decat a facut-o pana acum, nu vorbeam neacoperit, credeti-ma!", a scris Serban Huidu pe blog.

Teo nu intelege motivul atacurilor prezentatorului emisiunii " Cronica Carcotasilor " la adresa ei, mai ales pe un subiect incheiat de mult pentru ea.

"Daca eu as fi sus, m-as gandi de doua ori inainte de a lovi. Serban Huidu este un om de televiziune de succes, care se bazeaza pe propriul talent. Am invatat ca nu poti ramane o viata in top si mai ales ca atunci cand te retragi te ataca cine nu te astepti. Abia aici e problema. Nu banii. Sunt lucruri mai importante pe lumea asta. Unul dintre ele e loialitatea. De unde atata ura de la un om fundamental bun?", scrie mahnita Teo pe blog.

Vedeta TV nu il ataca personal pe fostul coleg de la Prima, ci doar isi exprima nedumerirea legata de scopul acestui scandal.

"Eu l-am vazut ajutand oameni (si pe mine), riscand pentru ei. Iar eu sunt acum "individa" sau asa ceva, care trebuie sa se opreasca (din ce, ca n-am pornit nimic?) Tare ciudat. Parerea mea e ca cineva cauta scandal si ne-a gasit pe noi sa ne-ncaiere. Oricum, concluzia e clara: toata lumea merge la serviciu si primeste salariu. Cat, cum, e treaba fiecaruia. Nu e problema mea ce salarii au colegii mei. Nu-s bani furati. Pana la urma, e treaba fiecaruia cum se "aseaza" pe locul lui", incheie Teo.

Mihai Gainusa , platit mai bine ca Huidu?

Prietenul bun al lui Teo, Mircea Badea, a sarit in aparararea ei, explicand ca motivul adevarat al atacului lui Serban Huidu este faptul ca colegul lui de emisiune castiga mai mult ca el.

"Va spun ce am aflat eu si va spun ca sunt dublu acoperit. De fapt, ginerica  a aflat ca colegul lui oratanie - nu asa il cheama pe ala? - are cu 50% mai multi bani decat el. Conducerea Prima TV ii da cu 50% mai multi bani decat lui pentru ca ala scrie textele. Cand a aflat ca ala are spor de creativitate, a innebunit ginerica. El nu putea sa spuna ca aia sunt niste nenorociti ca ii dau lui Gainusa mai mult, ca era de porc", a spus Mircea Badea in emisiunea " In gura presei " de luni.

 

Citeste si

Serban Huidu ii dezvaluie salariul lui Teo de la Prima TV

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare