Vedete din Romania

#scoala de televiziune #examen #teo trandafir

Teo revine la Scoala de Televiziune la sfarsitul anului scolar

Teo va reveni la scoala de televiziune pentru a participa alaturi de studentii ei la examenul de final de an. Vedeta le-a spus studentilor ca va reveni complet la catedra dupa recuperare.

Afectata inca de operatiile suferite la Viena, Teo Trandafir va reveni alaturi de studentii ei la examenul de sfarsit de an. Inainte sa plece din tara pentru a-si rezolva problemele de sanatate, deputata a predat cursul "Realizarea emisiunilor de divertisment" la Scoala de Televiziune si Film, infiintata de Vlad Ionescu .

Teo Trandafir le-a promis studentilor sai ca va fi alaturi de ei la examenul de sfarsit de an, prin intermediul unei teleconferinte, potrivit ZiarulRing.ro.

Teo planuieste sa se intoarca la catedra dupa ce se va recupera complet. Deocamdata insa, Teo petrece mult timp acasa unde urmeaza sfaturile medicilor.

Chiar daca doctorii i-au ridicat toate restrictiile alimentare, Teo se teme inca sa manance orice, pentru a nu avea din nou probleme de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului