Vedete din Romania

#teo trandafir #kanal d #emisiune Teo Trandafir

Teo Trandafir a dezvaluit primele secrete ale noi sale emisiuni

Realizatoarea TV Teo Trandafir va reveni in luna septembrie pe micul ecran, dupa o lunga pauza. Vedeta va prezenta la Kanal D o noua emisiune, ce va fi difuzata in fiecare dupa-amiaza de luni pana vineri. Teo a tinut insa sa puncteze cateva lucruri inainte de debutul noului show.

Teo a dezvaluit, intr-o postare pe blogul sa personal, ca noua emisiune de la Kanal D nu va urma trendul show-urilor de tip tabloid si nu va incerca sa intre cu forta in viata invitatilor sai.

„Citesc, aud sau ascult intrebarile care mi se tot pun, mai ales in perioada asta. Uneori mi se pare ca nu-s destul de explicita, alteori imi dau seama ca oamenii au si alte treburi, cand eu am impresia ca am ceva de spus. Asa ca ma multumesc sa citesc, aud, ascult, apoi sa raspund, aici, de exemplu.
In ultimele cateva zile, unele dintre cele mai complicate si minunate din ultimii ani, sunt intrebata ce-o sa fac. Emisiune. Ce n-o sa fac. N-o sa ma bag in sufletul omului, daca el nu vrea, daca el nu ma lasa, nu-l voi rani, asa cum am fost (si voi fi), la randul meu", a scris Teo Trandafir pe blogul sau.

In aceeasi postare, realizatoarea TV a tinut sa atraga atentia si asupra articolelor aparute in ultima vreme in presa in care a fost aspru criticata pentru maniera in care a moderat vechile emisiuni.

Prin punctarea acestui lucru, Teo a precizat, de asemenea, ca nu doreste ca aceste rautati sa le raneasca pe persoanele dragi din viata sa.

"Au inceput deja articolele sinistre, in care sunt judecata pentru lucrurile pe care le-am facut, de catre oameni judecabili pentru ce-au facut. Deosebirea e ca acum inteleg de ce ma lovesc, deci imi e cumva mai usor sa diger veninul. Vor urma altele. Zeci si zeci. Sper doar sa nu-i afecteze pe cei pe care ii iubesc, nu de alta, dar judecabilii despre care va ziceam mai sus considera ca n-ar trebui sa-i iubesc”, a scris realizatoarea TV Teo Trandafir pe blogul personal.

Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului