Vedete din Romania

#vedeta #dieta

Teo Trandafir a slabit 60 de kilograme

Desi este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din Romania, pe Teo o deranja ca unii oameni o judecau dupa felul in care arata, strigand-o, pe strada, “grasa”. Asa ca si-a luat inima in dinti, s-a pus pe slabit si, cu efort si bunavointa , a reusit sa dea jos 60 de kilograme, povesteste Click.

Teo a suferit in urma cu doua saptamani un mic accident, in urma caruia inca mai trebuie sa mearga in carje. Dar nici macar acest lucru nu a impiedicat-o pe celebra prezentatoare tv sa-si urmeze cu strictete antrenamentele la sala de sport , pe care le face zilnic.

“In ultimele saptamani, avand piciorul in ghips, nu s-a mai putut misca la fel ca inainte. Dar nici asa nu a renuntat si a exersat la aparatele care nu-i solicita picioarele”, a declarat Diana, una dintre producatoarele emisiunii “Teo Live”, in ultima editie Click.

Regim strict 

Desi toata lumea se intreaba care este metoda miraculoasa prin care Teo a reusit sa dea jos 60 de kilograme, se pare ca vedeta nu a urmat un anume regim strict, ci a adoptat un mod de viata sanatos, sub atenta indrumare a unui medic nutritionist .

Din alimentatia sa zilnica nu lipsesc fructele si legumele, lactatele sarace in grasimi si carnea slaba preparata la gratar. La polul opus, Teo nu mananca niciodata carne si preparate din porc, ciocolata, torturi cu creme si frisca.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare