Vedete din Romania

#teo trandafir #mentinere #slabit #dieta #stil de vedeta

Teo Trandafir a slabit 65 de kg. Cum reuseste sa se mentina si ce NU face niciodata

 

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune, a slabit 65 de kilograme. Vedeta a marturisit ca nu mai mananca niciodata mult, si ca reuseste sa se mentina deoarece ii este frica sa incerce alte alimente.   

"Sunt foarte atenta la ceea ce mananc, echilibrat si intotdeauna aceeasi cantitate. Imi umplu farfuria, dar farfuria mea este cat cea de la cescuta de cafea.", a declarat Teo Trandafir.

"Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum.

Putini stiu ca dimineata pun in gura doar doua feliute mici de paine, iar la pranz o ciorba o descant in… doua ore! Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindca mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata. Pe urma, ajung la serviciu.  Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai…o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti.

Dupa aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti daca mi se face rau de foame. La final, mai astept la “pomana”, poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!", a precizat Teo Trandafir pentru presa din Romania. 

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare