Vedete din Romania

#teo trandafir #atac #blog

Teo Trandafir, atacata brutal pe blog

Teo a hotarat sa modereze comentariile de pe blogul personal, in urma unor atacuri virulente sub protectia anonimatului: "Incerc sa va lamuresc de ce sunt socata . "Nici copii n-ai fost in stare sa faci. De ce n-ai facut un copil cu Adi Minune ?" Deja mi se pare prea mult".

Vedeta a fost socata de comentariile anonime care o atacau intr-un mod violent si pledeaza pentru o polemica calma, in schimbul injuriilor.

"M-a socat virulenta virulentilor. Stiam de la Mircea ca e rau pe blog , ca te trezesti cu scuipatul in par de la balcon si ca emitentul n-o sa-si dezvaluie numele real. E oarecum necinstita toata afacerea. Eu imi dau numele real! Daca e ceva, sa putem polemiza sau sa ne punem ideile cap la cap (nu neaparat sarutandu-ne pe frunte)...", scrie Teo pe blog.

Cel mai mult, Teo a fost ranita de atacurile la adresa familiei ei, care au ajuns si la parintii ei.

"Am incercat sa spun lucruri sincere. Am fost acuzata ca am obtinut tot felul de foloase... lucruri grave, jignitoare pana la Dumnezeu. Bun. Hai si asa. De aici pana la tata care m-a sunat sa-mi spuna ca sunt injurata impreuna cu el si mama... e cale lunga", mai scrie Teo.

"As prefera sa ne lasam familiile deoparte. Nu mi-as ingadui sa fac ceea ce mi se face. Nu mi-as permite vreodata sa injur pe cineva in felul in care se intampla deja si aici", spune Teo mahnita.

Chiar daca prietenii au sfatuit-o sa renunte la blog, Teo este hotarata sa mearga mai departe, dar, de acum inainte, comentariile nu vor mai aparea instant, ci doar dupa ce au fost verificate si confirmate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare