Vedete din Romania

#Doina Gradea #Teo PRO TV #vedete intern #teo trandafir #adrian sarbu #showbiz

Teo Trandafir, catre asistenta lui Adrian Sarbu: "Eu n-as fi facut asta"

Teo Trandafir i-a raspuns astazi Doinei Gradea, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu si sef al Pro TV International, dupa ce aceasta a povestit pe platforma oaresuntunporc.ro despre venirea lui Teo in Pro TV, alaturi de Mircea Badea.

In mesajul de pe blogul personal, cu titlul “Oare sunt clara?”, Teo Trandafir isi exprima nemultumirea fata de marturisirile Doinei Gradea privind salariul sau. “Ce mi s-a parut curios, recitind toate postarile Doinei, frumos asezate, altminteri, e revenirea, un pic ingrijoratoare, la salariile celor vizati. Ca-i una sau unul, Doina masoara ca-n pahare Berzelius, salariile, la care, ca important om in Pro, avea acces. Eu n-as fi facut asta, personal. Dar poate gresesc eu. Ca cineva o are mai mare decat altcineva, vorbim de leafa, e deja o chestiune aproape intima. A lady never tells. Desi nu e de rusine sa-ti dea cineva bani pe munca ta. Whatever that means”.

Tot in acest mesaj, Teo isi exprima recunoastinta fata de Adrian Sarbu. “Niciodata n-am ascuns sentimentele care ma leaga de salvatorul destinului meu personal si profesional. Nu mai tin minte inceputurile noastre, pentru ca eram lesinata de frica, in fata lui. Are dreptate Doina. Muream acolo. Dar nu pentru ca era el dur! Nuuuu! Eu eram paralizata de concizia lui, de eficienta lui de motor supersonic. Mi-era frica de cat de proasta deveneam in prezenta lui Adrian Sirbu, care ma intimideaza in continuare prin incontestabilitatea geniului sau. Eu geniu nu mai vazusem. E greu. Greu cu ele”.

De asemenea, indragita prezentatoare tv o corecteaza pe cea care fost mana dreapta a lui Adrian Sarbu.

“Nu de la Antena veneam prima oara, Doina, draga mea vecina si pe viata prietena draga. De la tele 7 abc. De foame”.

Teo sfarseste articolul in stilul ei caracteristic. “ Ii multumesc Doinei pentru sentimentele calde (pe care i le intorc cu sinceritate) si ii doresc succes in viitorul ei, in care sigur ii vom afla trecutul. De la ea!”.

Poti citi aici marturisirile Doinei Gradea despre Teo si Mircea Badea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului