Vedete din Romania

#teo trandafir #maia trandafir

Teo Trandafir, despre fiica ei: "Nu are nevoie de protectia mea si de deciziile mele"


Teo Trandafir este o mama care are foarte multa incredere in fiica ei. Cele doua sunt si foarte bune prietene. Intr-un interviu recent, Teo a marturisit ca nu si-a controlat niciodata fiica si nu a intrat in camera ei fara sa bata la usa.

”De cand era copil, tocmai pentru ca stiam ca va veni acest moment (n.r. al adolescentei), nu mi-am permis niciodata sa intru la ea in camera fara sa bat la usa. si reciproca este valabila. Ne-am respectat spatiul personal. Momentele ei trebuie sa si le traiasca cum simte ea. Se duce in camera, face ce are de facut, vorbeste cu cine vrea. Daca este ceva care mi se pare demn de dispret este sa interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandarilor, a discutiilor constructive, a explicatiilor atunci cand a fost nevoie”, a povestit Teo Trandafir pentru libertatea.ro.

Teo spune ca Maia i-a dovedit in repetate randuri ca este o fata matura, care stie sa se protejeze de probleme, dar si sa se apere singura.

”Maia este un om cu o putere incredibila. Nu are nevoie de protectia mea si de deciziile mele. Nu stiu ce vorbeste ea pe contul ei de Instagram. Cred ca la 16 ani e suficient de „coapta” incat sa stie. si-a luat hate de mica. Dar este suficient de matura sa inteleaga si este mult mai dura decat pare. Are un discernamand fantastic si, la un moment dat, cand am fost eu victima unui bullying din partea unui tanar cam de varsta ei, ea a fost cea care a luat atitudine”, a mai spus prezentatoarea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare