Vedete din Romania

#idila teo trandafir #iubit teo trandafir #teo trandafir

Teo Trandafir, idila de dragoste cu un pustan

Teo Trandafir a fost surprinsa de paparazzi in compania unui tanar cu barba. Vedeta pare sa fi inflorit de cand s-a reindragostit. Idila de dragoste dintre cei doi a intinerit-o si i-a oferit o pofta de viata iesita din comun.

Tanarul de care Teo nu se mai desparte cat e ziua de lunga se numeste Catalin, scrie Click.ro. Acesta este nimeni altul decat soferul vedetei tv. Cei doi se pare ca se inteleg excelent si relatia dintre ei nu este nici pe departe una sefa-subaltern.

Cei doi au fost surprinsi in jurul pranzului, in timp ce se deplasau din Pipera, acolo unde locuieste Teo, spre centrul Bucurestiului. Vedeta s-a oprit la un magazin de lux, apoi tanarul a condus-o inapoi spre casa, scrie ele.ro.

Sursa foto: click.ro

Teo a fost surprinsa in timp ce il tine de mana pe tanarul sofer, un tip vesel si foarte sexy. "Eu nu conduc masina, asa ca aveam nevoie de cineva care sa faca asta. Nu lucreaza pentru mine, insa ma ajuta cand am nevoie. Si-mi este si amic", s-a justificat Teo Trandafir in fata reporterilor Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare