Vedete din Romania

#teo trandafir #casatorie teo trandafir #sot teo trandafir

Teo Trandafir, la un pas de casatorie

Cunoscuta vedeta de televiune Teo Trandafir a anuntat ca se va casatori in acest an. Evenimentul se va face intr-un loc special amenajat, pe malul lacului Buftea, chiar in incinta studiourilor Media Pro.

Teo nu vrea sa isi puna partenerul in lumina reflectoarelor, acesta fiind o persoana privata, potrivit declaratiilor realizatoarei TV. In ultimii ani, presa a speculat ca Teo ar avea o relatie cu un bun prieten de-al sau, Marian Teodorescu, alias Domn Profesor , dar surse apropiate din anturajul vedetei sustin ca nu despre el este vorba.

"Este adevarat ca urmeaza sa ma marit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trait pana acum si cred ca Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca sa inteleg ca, daca iti inveti lectia, toate caile ti se deschid.

Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public, pentru ca el nu schimba cu nimic punctul acesta de vedere, dar pentru mine intalnirea si evenimentul in sine au reprezentat si reprezinta in continuare adevarate revelatii", a declarat Teo pentru agentia de presa Mediafax.

Teo Trandafir a mai fost casatorita intre 1990 si 1997, iar dupa acel prim mariaj ea a fost atat de dezamagita, incat mult timp s-a declarat impotriva institutiei matrimoniale .

Sursa foto :comunicatemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare