Vedete din Romania

#Teo Trandafir slabit #Teo Trandafir micsorare stomac #teo trandafir

Teo Trandafir, marturisiri despre operatia de micsorare a stomacului

Pentru Teo Trandafir, operatia de micsorare a stomacului a salvat-o de la complicatii medicale, Teo avand atunci la activ mai multe interventii in zona abdomenului.

Teo Trandafir nu a ascuns niciodata interventia pe care a suferit-o in urma cu mai multi ani, in preajma sarbatorilor de iarna, si despre care marturiseste ca “a fost complicat ca am vazut atatea sarmale in anul ala… de parca toata lumea manca in dusmanie, toata lumea era cu sarmaua in gura, numai eu eram cu apa si cu ceaiul neindulcit. A fost o saptamana si putin.

 

Apoi am plecat in Israel cu prietenii si am avut activitate, a trecut mai usor. Pentru mine a fost cea mai simpla operatie. Eu asa ceva n-am trait. Nu este o operatie de fapt… se face laparoscopic, niste gaurici mici, nici nu stii ca le-ai avut. Pe 20 m-am operat, pe 23 impodobeam bradul la propriu cu copilasul. Singura problema este “drink-uiala”, cum ii spun eu, trebuie sa bei tot timpul lichide. Avand stomacul mic, nu poti sa bei un litru jumatate o data…”, a povestit Teo pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului