Vedete din Romania

#mama teo trandafir #elena uta #teo trandafir #teo #dezvaluiri

Teo Trandafir, primele dezvaluiri despre mama sa! Te va emotiona pana la lacrimi

Teo Trandafir este foarte discreta cand vine vorba despre viata ei persoanala. Rar face dezvaluiri despre Maya si, aproape niciodata nu a vorbit despre mama sa.

Elena Nita are aproape 70 de ani si este profesor de limba romana si franceza, iar in prezent profeseaza ca logoped, ingrijind copii cu autism. De curand insa, Teo a decis sa vorbeasca deschis despre femei care a adus-o pe lume si despre relatia pe care o au. Iata dezvaluirile emotionante pe care la face Teo despre mama sa.

"Mama este un subiect personal, asa cum ar fi putut fi si tata, dar el a ales sa fie mai vocal. Mama, dimpotriva, este genul acela delicat, care nu se expune. De cand o stiu eu pe mama, am vazut-o o singura data simtindu-se bine in public, la nunta mea, atunci si atat! Nu este ca si cand as avea o temere in a aborda subiectul despre mama, decat ca ei nu ii place acest lucru si incerc sa ii respect intimitatea.

Este un om extraordinar de dedicat, singurul ei defect este acela ca nu este genul pupacios. Toata viata a avut aceasta chestie, pe care acum o si regreta. Este extrem de afectuoasa, numai ca nu obiectiveaza. Mama s-a si mirat cand a vazut relatia dintre mine si Maya, nu este genul ei. Genul sau este, "hai sa facem", "hai sa dregem", "sa ascultam muzica, sa citim poezii"...Eu nu sunt asa! Eu cu fiica'mea ne pupam incontinuu si ne intelegem. Mama NU. Cu mama trebuie sa faci ce ti se spune, mai ales ca stie ce spune...

Mama m-a ocrotit intotdeauna. La Viena, nu se putea, cred, intra, in salon tot timpul, eram la terapie intensiva! Doar sa fi venit, sa fi stat pe culoare, pe acolo…Sincer, mi se parea o pierdere de efort si de bani, nu ma putea ajuta asa. Mama nu este o femeie bogata! Mama este profesor, repet, situatiile financiare ale parintilor mei difera, una este sa fi medic, alta sa fi cadru didactic. Mama se limiteaza la ce stie si ce poate sa faca. Ei daca ii spui sa faca un lucru il face, muta si muntii din loc pentru a realiza ce si-a propus. Tu poti sa dormi, ca a doua zi, lucrul acela este facut. Asa e ea, atunci, m-a ajutat mult cu Maya, si a fost ceva extraordinar!

Eu daca as fi patit ceva, nu stiu daca Maya ar fi avut cu cine sa ramana! Eu nu stiu daca mama ar fi supravietuit. Si acum, va spun detasat, a trait perioada aceea cu poza mea cat mai aproape cu putinta si se lovea prin casa de lucrurile de la mine, de gresia pe care i-am pus-o, de centrala termica sau de termopanele vietii...lucruri pe care atunci cand i le-am montat, nu m-am gandit vreodata ca vor avea o incarcatura emotionala pentru ea in momentele grele. Sunt lucruri pe care le faci pentru parintii tai, pentru ca sunt cei care ti-au dat viata, esti om si ii respecti si ii iubeste, ii ajuti cu ce poti. Ei bine, revenind la mama, pentru ea atunci, toate lucrurile acelea se transformasera in valori de la fiica ei. Era ceva de genul " cum sa mai traiesc eu acum, cand stiu ca singurul meu copil nu mai e?", "cum sa mai traiesc eu acum, printre lucrurile de la Teo?"! Sincer, eu nu cred ca mama s-ar fi scos, pentru ca toata viata ei am fost eu!!!", a declarat Teo Trandafir pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare