Vedete din Romania

#teo trandafir #andreea esca #tv #adrian sarbu #pro #mercenar

Teo Trandafir regreta plecarea de la ProTV

Teo Trandafir nu a respins remarca Andreei Esca cum ca ar fi o "mercenara". In schimb, ea a marturisit ca plecarea de la Pro TV a fost o greseala si ca o invidiaza pe prezentatoarea de stiri.

Intr-un interviu recent, Andreea Esca a catalogat-o pe Teo Trandafir drept o persoana interesata cel mai mult de partea financiara a unei slujbe. "Exista mercenari si in televiziune. Peste tot exista oameni care s-au dus la alti bani. Exista. Teo, de exemplu. Sunt oameni care nu se multumesc cu ce au si sunt oameni care vor intotdeauna mai mult, indiferent de cat ar avea", a spus Andreea Esca in Opinia Veche.

Teo a raspuns Andreei fara sa se apere. Ea si-a exprimat nedumerirea despre dezgroparea unui scandal vechi, dar a recunoscut ca regreta plecarea din trustul Pro.

"Andreea Esca are dreptate. Am facut niste greseli profesionale, in urma carora oricine priveste superficial situatia ar ajunge la aceeasi concluzie. Pana si eu. Au fost, insa, argumente care la vremea respectiva au justificat decizia mea. Am recunoscut public ca am gresit si nu o data. Cat despre Andreea Esca... Mi se pare ca are o cariera de invidiat. Oricine din tara asta isi doreste sa fie Andreea Esca, nu stiu cine isi mai doreste sa fie Teo Trandafir", a declarat pentru Cancan, Teo Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare