Vedete din Romania

#teo trandafir #internata #viena

Teo Trandafir va fi tratata intr-o clinica din Viena

Vedeta de televiziune si totodata deputata PDL Teo Trandafir va fi internata timp de doua saptamani intr-o clinica din Viena pentu investigatii suplimentare si tratament.

Fosta realizatoare TV va fi transportata in Austria cu un avion. Momentan, Teo Trandafir se afla internata la Spitalul Elias , cu diagnosticul de pancreatita acuta.

Potrivit declaratiilor academicianului Ovidiu Bojor, pe langa tratamentul medicamentos, Teo Trandafir ar putea fi tratata cu un extract dintr-o ciuperca, care are rol de functiei pancreatice. "In opinia mea, daca Teo va lua extract de Agaricus Blazei (n.r.-o ciuperca) asociat cu Insuveg (n.r.-insulina vegetala) va invinge boala pentru ca i se va normaliza functia pancreatica. Insulina vegetala are aceasta proprietate, spre deosebire de cea de sinteza, care doar suplineste ceea ce nu produce pancreasul. Insuveg produce noi celule beta pancreatice care secreta insulina”, a declarat Ovidiu Bojor pentru ziarulring.ro.

Teo s-a internat saptamana trecuta la Spitalul Elias din Bucuresti, unde a fost apoi mutata la sectia de Terapie Intensiva .

"Mi-au spus ca mi-a cedat organismul din cauza stresului si a oboselii. Am facut o . De doua zile nu ma simt bine, nu mai puteam sa mananc, sa dorm. De dimineata am fost nevoita sa merg la spital. Am crezut ca o sa treaca durerea, dar nu a fost asa. Doctorii m-au bagat la perfuzii direct, mi-au zis ca trebuie sa mananc de trei ori pe zi, la ore fixe, sa dorm mai mult", a declarat Teo Trandafir pentru showbiz.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare