Vedete din Romania

#ion ion tiriac #nunta #maria marinescu

Tiriac jr. isi cheama fosta nevasta la nunta

Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu vor fi din nou fata in fata la nunta. Insa nu cea dintre ei doi, asa cum s-ar putea crede, ci la cea dintre Tiriac jr. si Ileana Lazariuc , acolo unde Maria Marinescu a fost invitata impreuna cu sotul ei, Frank Collin, cu care Ion Ion are afaceri.

Fiul lui Ion Tiriac s-a vazut nevoit sa puna banii si afacerile mai presus de orgolii si de trecutul amoros pe care il are. El a invitat-o pe fosta lui sotie, Maria Marinescu, la nunta sa cu Ileana Lazariuc, care va avea loc duminica pentru ca printre invitati se va afla si noul sot al creatoarei de moda, Frank Collin. Collin este acum partener de afaceri al lui Ion Ion, astfel ca era o datorie de onoare pentru Tiriac jr. sa il invite la nunta sa.

Nunta dintre Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu va avea loc in clubul „Le Gaga” si va aduna intr-un singur loc toata crema societatii romanesti, dupa cum noteaza Click!. Printre invitati se vor numara si Raluca Sandu, fosta iubita de-a lui Ion Ion, care va veni insotita de actualul sau iubit, Ciro Castellano , Bogdan Stelea care va veni cu sotia sa, Mirela Popa, care va trebui sa o infrunte astfel pe fosta logodnica a lui Stelea, Lili Sandu, care va veni la bratul iubitului sau englez, James.

Inceputurile cuplului Ileana Lazariuc - Ion Ion Tiriac dateaza din 2002. Cei doi s-au despartit in anul 2006, iar la jumatate de an de la ruptura, fiul lui Tiriac s-a casatorit cu Maria Marinescu. Totusi, el a continuat sa se vada cu Ileana, pe care a lasat-o insarcinata pe cand era casatorit cu creatoarea de moda. Ulterior, Tiriac jr. a divortat de Marinescu si s-a intors la Ileana, cu care a mai facut un copil.

Anul acesta, in luna aprilie, ei s-au cununat civil in cadrul unei ceremonii discrete la Monte Carlo.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare