Vedete din Romania

#vedete #concert #antonia #Tom Baxter #emigrare SUA #concerte SUA

Tom Baxter despre Antonia: "A fost arestata si deportata din America"

Frumoasa cantareata Antonia este protagonista unuia dintre cele mai exploatate subiecte de presa in ultimele zile. Fostul sau colaborator, Tom Baxter, alaturi de care s-a si lansat in muzica, face din nou dezvaluiri despre aceasta.

Tom Baxter sustine ca Antonia a fost fortata de imprejurari sa se intoarca in Romania, dupa ce si-a petrecut aproape toata copilaria in SUA. DJ-ul spune ca artista a fost prinsa de politie avand actele in neregula si trimisa, impreuna cu familia sa, in Romania, fapt ce explica de ce Antonia are concerte peste tot in lume, mai putin in America.

"A fost deportata. Mi-a spus ca nu avea actele in regula si a prins-o politia americana si a trimis-o in Romania. Stiu ca ea nu se poate intoarce in SUA", a declarat Tom Baxter.

Antonia Iacobescu a locuit in Utah si in Los Angeles pana la varsta adolescentei. A urmat liceul in America si tot aici a facut si primii pasi in modelling, participand la mai multe sedinte foto. Cand a revenit in Romania, artista l-a cunoscut pe Tom Baxter prin intermediul unui instructor de fitness, care o auzise cantand si ii spusese acestuia despre talentul ei. La scurt timp, Antonia si Tom Baxter au inregistrat prima lor melodie, "Roses on Fire".

Sursa foto: www.urban.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare