Vedete din Romania

#marturii toni grecu # toni grecu spital # toni grecu covid # toni grecu coronavirus # toni grecu

Toni Grecu, marturii socante dupa ce s-a vindecat de Covid: “O parte din plamani a disparut”

Toni Grecu a fost infectat cu teribilul virus care face ravagii in toata lumea. Actorul a fost intrnat la spitalul Matei Bals, iar pe 29 ianuarie, cand pavilionul V in care era internat a luat foc, a fost transferat la spitalul Sfantul Pantelimon.

Din pacate actorul nu a facut o forma usoara de coronavirus. Acesta a fost dependent de oxigen iar acum se reface acasa dupa boala care l-a lasat cu sechele. Virusul i-a afectat grav plamanii, dupa cum marturiseste chiar el.

Din pacate, o parte din plamani a disparut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensiva, am avut o forma grava, dar nu chiar atat de grava. La un moment dat, ca sa pot sa respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depasit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine si am fost externat”, a povestit comediantul, intr-o emisiune la un post TV, potrivit realitatea.net.

Toni Grecu a recunoscut si care a fost marea sa greseala care ar fi putut sa-i aduca sfarsitul.

"In primele 3 zile am avut frisoane, transpiratii masive si temperatura. Am zis ca asa e boala si ca o tratez acasa. Am urmat indicatiile medicului, doar ca in ziua 4 de boala, am facut temperatura 39 si am decis sa merg de urgenta la spital. In 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam sa stau mai mult de 1 minut in picioare si nu puteam sa merg la toaleta fara oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare