Vedete din Romania

#cristina spatar #showbiz #irinel columbeanu #nunti scumpe #vedete intern #nunta vedete

Top 4 cele mai scumpe tinute purtate de vedete la nunta

Nuntile de cinci stele ale vedetelor lasa pe toata lumea cu gura cascata. Iar tinutele sofisticate si bijuteriile opulente pe care le afiseaza sunt cele care atrag toate privirile. Iata un top al celor mai scumpe tinute pe care le-au purtat mirii mondeni in ultimii ani.


Cristina Spatar si Alin Ionescu

Sursa foto: eva.ro

Cristina Spatar s-a casatorit, in urma cu 6 ani, cu omul de afaceri Alin Ionescu. Rochia miresei a fost semnata de celebrul designer Carlo Pigantelli si a costat in jur de 5.000 de euro, dupa cum declara artista. O mie de euro a cheltuit cantareata si pe sandalele incrustate cu pietre Swarovski, si vreo 3.000 de euro a costat costumul mirelui. Dar piesa de rezistenta a tinutei miresei a fost colierul realizat din 1.400 de diamante, in valoare de 1 milion de euro. E drept ca nu ii apartinea Cristinei, ci era imprumutat de la un brand de bijuterii a carui imagine era diva in acel moment.

CITESTE SI:

Jenant! 7 fotografii pe care vedetele le-ar vrea sterse pentru totdeauna
3 vedete care si-au dezvaluit secretele amoroase in carti
Tanarul care face turul tarii pe bicicleta ca sa aduca lumina in casele romanilor

Monica si Irinel Columbeanu

Sursa foto: nuntacustil.blogspot.com

Milionarul Irinel Columbeanu nu s-a uitat la bani atunci cand s-a casatorit cu Monica Gabor. Mult mai tanara sa sotie si-a comandat o rochie impodobita cu 800 de cristale Swarovski. "Doar" 80.000 de euro a costat luxoasa creatie. Mult mai ieftin s-a dovedit costumul purtat de mire. Irinel a ales un costum extravagant, creatie a designerului Yohji Yamamoto, care a costat in jur de 5.000 de euro. Nici verighetele nu au fost tocmai ieftine, 5.000 de euro fiecare.

Cristi si Alina Borcea

Sursa foto: eva.ro

De o nunta extravaganta si de tinute pe masura au avut parte si Alina si Cristi Borcea. Cei doi nu au dezvaluit care a fost pretul costumului de ginerica al lui Cristi, cert este ca mireasa a imbracat o rochie vaporoasa, foarte pretioasa, creatie a designerului Zuhair Murad, care a costat 20.000 de euro. La aceasta suma s-au adaugat verighetele, in valoare de nu mai putin de 80.000 de euro.

Pepe si Raluca Pascu

Sursa foto: click.ro

Si anul acesta si-au unit destinele cateva cupluri celebre de la noi. Probabil ca de cea mai extravaganta nunta au avut parte Pepe si Raluca Pascu. Ginerele a imbracat un costum bleumarin, din catifea, cu o cusatura fina din fir de aur. Pretul? 8.000 de euro. Putin mai scumpa a fost rochia miresei, care a costat 10.000 de euro, fiind creatia lui Catalin Botezatu.

Connect-R si Misha

La coada clasamentului tuturor timpurilor probabil se afla tinutele purtate weekendul trecut de Connect-R si Misha. Mirele spune ca a cheltuit pe costumatia sa in jur de 1.700 de lei, iar mireasa a primit gratis rochia de la designerul Vanda Vlasov.



Sursa foto: eziua.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare