Vedete din Romania

#familii vedete #vedete intern #andi moisescu #cristi chivu #showbiz #mihai calin #nicoleta luciu #andreea esca

Top 5 cele mai frumoase familii din showbiz

Ai crede ca viata vedetelor inseamna doar spectacole, interviuri, transmisiuni in direct, scandaluri si despartiri. Insa showbizul romanesc se lauda si cu cateva familii frumoase, care au demonstrat ca se poate trai in liniste si armonie chiar daca celebritatea e o piatra greu de dus si in cazul lor.

Familia Calin

Sursa foto: facebook.com

Extrem de discreti. Asa pot fi caracterizati cei trei membri ai familiei Calin. Actorul Mihai Calin, prezentatorul emisiunii "Norocul bate la usa", de la Kanal D, este casatorit de 11 ani cu Silvia, o coregrafa impreuna cu care are un baietel in varsta de 9 ani. "Matei are talent la limbi straine. Prinde foarte repede. Vorbeste germana si engleza, citeste in germana si engleza. E un copil foarte vesel si jucaus", spune vedeta Kanal D.

Citeste si:

Scandal la Casa Regala. Ducesa Kate tocmai a aflat ca...

Riscurile meseriei. 4 vedete, in pericol de moarte pe platoul de filmare

Marinimosii din showbiz. Cine ofera cu generozitate fara sa stea pe ganduri

 

Familia Chivu

Sursa foto: facebook.com

Cristi Chivu se poate considera un barbat implinit. Are o sotie foarte frumoasa si doua fetite superbe, Natalia si Anastasia. De cand si-a agatat ghetele in cui, fostul fotbalist se dedica in totalitate familiei: face lectii cu micutele, le scoate la plimbare, merge la cumparaturi.

Familia Luciu-Csergo

O familie foarte unita este cea a Nicoletei Luciu. Bruneta are patru copii impreuna cu sotul sau, Zsolt Csergo. Omul de afaceri, extrem de discret, apare rar in fata camerelor. A lasat-o pe sotia sa sa fie diva familiei, insa Nicoleta nu si-a neglijat niciodata nici copiii si nici jobul. De cateva saptamani, ea s-a mutat la Miercurea Ciuc impreuna cu toata familia si face naveta pana in Capitala atunci cand are evenimente importante.

Familia Moisescu

Sursa foto: anchetatorul.ro

Tot in peisajul monden, un alt cuplu starneste admiratia publicului. Olivia Steer si Andi Moisescu formeaza de 11 ani o familie. O familie fericita, mai ales ca au si doi baieti care le seamana intocmai. "Nu facem eforturi sa fim intr-un fel anume. Suntem exact asa cum suntem de fapt si avem norocul sa ne potrivim foarte bine. Olivia e convinsa ca ne-am mai intalnit intr-o viata anterioara, ca prea ne simtim unul pe celalalt. Sincer, nu vad de ce-as contrazice-o", a marturisit Andi.

Familia Esca-Eram

Sursa foto: facebook.com

Andrea Esca e seara de seara in fata camerelor de filmat. Sotul sau, Alexandre Eram, e mai discret. Se ocupa de afaceri asa incat familiei sa nu-i lipseasca absolut nimic. Cei doi au o fata si un baiat si nu s-au remarcat niciodata prin scandaluri. "Fiecare trebuie sa lase de la el, fiecare trebuie sa stie sa-i recunoasca meritele celuilalt, sa fie alaturi de el atunci cand celalalt are nevoie", a explicat Andreea.

Sursa foto principala: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare