Vedete din Romania

#showbiz #catalin crisan #vedete divort #declaratii vedete #vedete intern

Top 5 declaratii scandaloase facute de vedete despre fostii iubiti

Catalin Crisan a revenit in atentia publicului dupa ce a declarat ca regreta faptul ca a intalnit-o pe fosta sotie. Nu este insa singura vedeta pusa pe harta. De-a lungul timpului, mai multe vedete au facut declaratii scandaloase despre fosti. Iata un top 5 al celor mai interesante dintre ele.

Catalin Crisan

Dupa o lunga perioada in care a stat departe de atentia publica, artistul a revenit in vizorul publicatiilor mondene odata cu o declaratie despre fosta sotie. Catalin Crisan a declarat intr-un interviu ca regreta cel mai mult faptul ca a intalnit-o pe Lucia Bubulac, fosta lui sotie, cu care are si doi copii. In replica, Lucia nu a dorit sa continue scandalul si a declarat ca nu este afectata de spusele cantaretului si ca este foarte mandra de copiii pe care ii au impreuna.

 Andreea Balan

Despartirea Andreei de Keo a tinut mult timp prima pagina a tabloidelor, mai ales dupa ce cantareata l-a facut praf pe fostul iubit. Artista a declarat ca, spre deosebire de el, ea nu isi doreste acasa ceva ce nu are in cariera, referindu-se la diferenta dintre ei pe plan muzical.

Mariana Moculescu

Dupa divortul de Horia Moculescu, Mariana a aparut in numeroase emisiuni in care l-a desfiintat pe fostul sot. Dintre toate declaratiile, insa, cea mai savuroasa a fost una pe care Mariana a postat-o pe o retea de socializare, care suna asa: "Nu a murit? L-au ajuns blestemele pe Moculescu. Eu l-am blestemat de cand mi-a furat banii din camera mea 10 mii de euro. Sa-l manance cancerul si buba neagra pe Satana asta de Moculescu. Dumnezeu nu doarme!”

Frank Colin

Fostul iubit al Andreei Raicu a reactionat la o declaratie a acesteia, in care a afirmat ca Maria Marinescu i-a luat pe toti fostii ei. Aflat intr-o inchisoare din Franta, Frank i-a transmis Andreei ca relatia dintre ei a fost doar o aventura si ca nu-si aminteste foarte multe despre ea.

Marcel Toader

 

Dupa despartirea de Ana Maria Ferentz, Marcel Toader a fost invitat la multe emisiuni mondene si a oferit declaratii incendiare. Intr-una dintre aceste declaratii, Marcel a spus despre Ana Maria ca este un nimeni, o cantitate neglijabila si ca nu a facut nimic in viata.

CITESTE SI: 4 vedete care-si bat joc de invitatii lor 

5 vedete care si-au inselat si sotia, si amanta! 

8 vedete care fug de casatorie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului