Vedete din Romania

#luna de miere #showbiz #vedete intern #luna de miere vedete #andreea marin #oana roman #vacanta vedete

Top 5 destinatii exotice in care si-au petrecut vedetele luna de miere

Cand vine vorba despre luna de miere, insurateii din showbiz nu fac rabat de la nimic. Aleg escapade speciale, destinatii exclusiviste all inclusive, aflate cat mai departe. Iata 5 dintre locurile in care vedetele noastre au ales sa petreaca vacanta de dupa casatorie.

Oana Roman si Marius Elisei: Insula Santorini

Sursa foto: expresspress.ro

In cea mai scumpa insula greceasca vor petrece luna de miere proaspat-casatoritii Oana Roman si Marius Elisei. Ei au ales un resort din Santorini, aflat pe malul Marii Egee. Cei doi vor locui intr-un apartament cu piscina privata. Pe aceasta insula greceasca de lux obisnuiesc sa evadeze multe staruri de la Hollywood. Brad Pitt si Angelina Jolie au investit milioane de dolari intr-o resedinta din acest Paradis.


Sursa foto:holiday-weather.com

CITESTE SI:

Il lasa "veveritele" pe Maruta pentru Razvan si Dani?

Cu el l-a inlocuit Andreea Balan pe Keo! Iti vine sa crezi?


Andreea Marin si Tuncay Ozturk: Quatar

Sursa foto: libertatea.ro

Taramuri insorite a ales si cuplul Andreea Marin - Tuncay Ozturk, mai ales ca cei doi au petrecut luna de miere la inceputul anului acestuia, atunci cand la noi in tara temperaturile erau cu mult sub zero grade. Cei doi au petrecut cateva zile in Quatar, iar dupa ce au vizitat marile metropole de aici, s-au relaxat la plaja si s-au plimbat pe camile.

Sursa foto: moveoneinc.com

Andreea si Cabral Ibaka: Tenerife


Sursa foto: tvmania.ro

Pentru Andreea si Cabral Ibacka, luna de miere din statiunea Playa de las Americas din Tenerife a fost una de neuitat. Cei doi au facut safari pe ocean, au inotat printre delfini, s-au plimbat prin orasele de pe insula, au vizitat obiective turistice faimoase si au fost chiar si la un parc acvatic unde s-au dat pe tobogane ametitoare.

Sursa foto: zeppelintravel.ro

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu: Shanghai

Sursa foto: adevarul.ro

Imediat dupa nunta, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au plecat in Shanghai si Beijing. Cei doi au luat la picior strazile pentru a vedea obiectivele turistice. Bund-ul, vechiul loc de promenada al colonizatorilor englezi, Orasul Interzis si Piata Tian an Men, Mausoleul lui Mao Zedong, Marele Zid Chinezesc au fost cateva dintre punctele de interes bifate de cei doi indragostiti in Shanghai si Beijing.

Sursa foto: guidepal.com

Dana Rogoz si Radu Dragomir: cu rulota prin Europa

Sursa foto: danarogoz.one.ro

De o luna de miere mai neconventionala a avut parte cuplul Dana Rogoz si Radu Dragomir. Cei doi au ales sa renunte la tentatia vreunei destinatii exotice si sa plece cu rulota prin Europa. Ungaria, Italia, Franta sau Slovenia au fost cateva dintre tarile pe care cei doi le-au strabatut in cele trei saptamani de vacanta.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Sursa foto: quattro-magic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului