Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #iulia vantur #someri de lux #vedete somere #vedete intern

Someri de lux. Cum isi castiga existenta vedetele fara loc de munca

Odata ce au ramas fara emisiunile TV pe care le moderau, multe dintre vedete traiesc doar din banii pusi deoparte. Asta pana cand le ajunge cutitul la os si se reprofileaza. Iata ce fac celebritatile mioritice ajunse somere.

Iulia Vantur

Sursa foto: facebook.com

Pana acum cateva luni, Iulia Vantur era pe val. Castiga bani buni de la Pro TV, acolo unde prezenta emisiunea "Dansez pentru tine", si mai avea parte de un venit constant de la Teatrul Metropolis, unde facea parte din distributia unui musical. Ramasa fara ambele joburi, frumoasa blonda si-a incercat norocul in India, insa fara prea mult succes. Asa ca blonda este mai nou maestru de ceremonii la evenimente selecte. Doar cu acest job mai reuseste sa isi faca rost de un ban de buzunar.

CITESTE SI:

Inca o despartire-soc in showbiz. Ce vedete sunt la un pas de divort!

"MasterChef" dispare de la Pro TV? Juratii au semnat cu alt post

 


Ilinca Vandici

 

 

Sursa foto: facebook.com

De la sfarsitul anului trecut, dupa terminarea "Dansez pentru tine", Ilinca Vandici nu mai are nimic de lucru. Nu a mai reusit sa semneze niciun nou contract cu vreo televiziune, asa ca s-a reprofilat si isi castiga existenta prezentand evenimente. "De obicei cere 1.000-1.500 de euro pentru prezentari de evenimente", a povestit, pentru Click!, o prietena de-a Ilincai.

Si pentru ca are mult timp liber la dispozitie, vedeta s-a apucat de citit. Ilinca a postat o pe Facebook o fotografie in care sta langa semineu si citeste "Calugarul care si-a vandut Ferrariul", de Robin Sharma.

Andreea Marin


Sursa foto: viva.ro

De cateva luni, nici Andreea Marin nu mai apare la televizor, dupa ce a ramas fara jobul de la TVR. Diva insa nu pierde timpul. Ea s-a implicat in proiectul Caravana "Pretuieste viata!", un turneu national in care se intalneste cu o multime de oameni pe care ii invata cum sa-si traiasca viata cu demnitate. In tot acest timp, afacerile sale merg struna aducandu-i bani frumosi.

Diana Munteanu

Sursa foto: evzmonden.ro

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu televiziunea, Diana Munteanu s-a reprofilat. Fosta prezentatoare a inceput sa faca bijuterii handmade! Isi doreste insa sa se intoarca rapid la marea ei dragoste. "Este meseria mea, asta am facut pana acum, asta stiu sa fac, asa ca, la un moment dat, ma voi intoarce cu siguranta in televiziune", a declarat vedeta pentru ziarulring.ro.

Liviu Varciu

Sursa foto: facebook.com

De cateva saptamani, si Liviu Varciu a ramas fara emisiunile pe care le prezenta la Kanal D. Fostul component al trupei L.A. nu este disperat, ci a preferat sa se relaxeze, asa ca in ultimele zile a fost mai tot timpul plecat din Capitala, ba la mare, unde a petrecut 1 Mai, ba la Timisoara, unde a sarbatorit-o pe fiica lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului