Vedete din Romania

#vedete #costume de baie #gabriela cristea #vica blochina #vedete plaja #Claudia Pastrascu

Top vedete sexy in costum de baie. Care este secretul lor?

Pentru a arata perfect in sezonul estival, vedetele ajung sa faca sacrificii enorme. Dietele drastice sau vizitele frecvente la nutritionisti le ajuta pe multe dintre acestea sa isi etaleze vara formele perfecte, obtinute cu multa truda. Iata cateva dintre vedetele care au avut cele mai sexy aparitii in costum de baie in aceasta vara si care este secretul frumusetii lor.

1. Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a reusit sa slabeasca enorm in doar cateva luni. Recent, vedeta a fost surprinsa la plaja etaland o silueta de invidiat. Corpul sau tonifiat si abdomenul plat au atras toate privirile asupra sa. Pentru a ajunge la aceste forme de manechin, Gabriela Cristea a apelat la serviciile unui nutritionist, care i-a creat o dieta personalizata.

2. Claudia Pastrascu

La fel de drastic a slabit si cantareata Claudia Patrascu, ex-Sexxy, care si-a etalat in aceste zile la plaja silueta perfecta, fara pic de celulita. Claudia a marturisit ca a urmat o dieta simpla pentru a ajunge la greutatea ideala. Vedeta a dezvaluit chiar si meniul sau zilnic din timpul curei de slabire:

Dimineata: cerealele integrale cu lapte sau cu iaurt.
Pranz: supe, salate si carne foarte slaba, preparata la gratar.
Seara: o gustare mica: iaurt sau fructe.


3. Vica Blochina

Chiar daca a fost balerina profesionista, Vica Blochina s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase fluctuatii de greutate. Vedeta arata insa in prezent mai bine ca niciodata.

Pentru a avea forme perfecte si un corp tonifiat, Vica a apelat la o dieta de detoxifiere pe baza de ceaiuri. Rezultatele au fost rapide si de efect, deoarece Vica a atras privirile tututor barbatilor in aceste zile pe plaja.

4. Carmen Bruma

Una dintre cele mai frumoase si sexy aparitii in costum de baie a avut-o insa realizatoarea TV Carmen Bruma. Vedeta lucreaza insa din greu pentru a avea un corp perfect. Carmen Bruma urmeaza cu strictete antrenamente zilnice la sala si nu se abate de la o dieta severa, pe care o tine de ani buni.

5. Mihaela Radulescu

Desi a trecut de varsta de 40 de ani, Mihaela Radulescu ramane una dintre cele mai sexy vedete autohtone. Ea a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie in care este la plaja, iar silueta pe care o afiseaza este una perfecta. Pentru a se mentine in forma, realizatoarea TV a adoptat un stil de viata sanatos si face mult sport.




Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare