Vedete din Romania

#madonna #lady gaga #coldplay # cantareti bogati #top artisti #Puff Diddy #vedete extern

Topul celor mai bine platiti cantareti in anul 2013

Revista "Forbes" a dat publicitatii ieri, 19 noiembrie, topul 25 al celor mai bine platiti cantareti in ultimele 12 luni. Clasamentul a fost alcatuit prin estimarea veniturilor muzicienilor in perioada iunie 2012-iunie 2013 si cu ajutorul informatiilor furnizate de avocati din industria muzicii sau de la manageri.

Madonna este in 2013 "regina" castigurilor

Madonna a devenit anul acesta si regina castigurilor, nu doar cea pop-ului. Artista a tras, anul acesta, lozul castigator cu turneul MDNA, care i-a adus divei in conturi suma de 125 de milioane de dolari.

In total, profitul brut al acestui turneu a fost insa mult mai mare, de 305 milioane de dolari, performanta ce a clasat-o pe Madonna in fruntea clasamentului celor mai bine platiti cantareti in 2013, realizat de "Forbes".




De asemenea, Madonna a obtinut venituri substantiale si din articolele promotionale vandute in cadrul concertelor, dar si din lansarea unei colectii de haine si parfumuri.

Cu aceste cifre, Madonna a reusit sa surclaseze cantareti mult mai tineri, precum Lady Gaga, care anul acesta se afla in top 25 cel mai bine platiti cantareti pe locul al doilea, cu 80 de milioane de dolari, si trupa Bon Jovi, care se afla pe cea de-a treia pozitie in acest top cu 79 de milioane de dolari.



Stilurile country si rock, din nou in tendinte

Muzica country, dar si cea rock au cunoscut o ascensiune rapida in acest an, tinand cont ca solistul Toby Keith s-a clasat pe locul patru in clasament, cu 65 de milioane de dolari, fiind urmat de trupa britanica de rock Coldplay, cu 64 milioane de dolari.




Se pare insa ca nu doar muzica aduce profituri uriase cantaretilor. Acestia au reusit sa intre in topul celor mai bine platiti si prin prisma altor venituri. Un exemplu graitor in acest sens este rapperul Puff Diddy, care se situeaza pe locul 11 in acest clasament, cu 50 de milioane de dolari.



O mare parte din aceasta suma imensa pe care o detine artistul in conturi i-a revenit din colaborarea pe care acesta o are cu o marca de votca, potrivit "Forbes".

Sursa foto: popcrush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare