Vedete din Romania

#vedete #top #clasament #jennifer lopez #gwyneth paltrow #kristen stewart

Topul celor mai detestate vedete de la Hollywood

Revista "Star" a realizat recent topul celor mai detestate vedete de la Hollywood. Clasamentul a fost alcatuit in urma voturilor cititorilor.

In fruntea clasamentului se regaseste actrita Gwyneth Paltrow, pe care cititorii revistei "Star" au catalogat-o drept cea mai iritanta vedeta intre cele 20 de personalitati din film, muzica si televiziune care au fost propuse in cadrul acestui sondaj.

Potrivit editorilor revistei, motivul pentru care cititorii au ales-o pe Paltrow cea mai enervanta vedeta este tocmai stilul de viata sanatos pe care aceasta il promoveaza.

Pe locul al doilea in topul celor mai detestate vedete de la Hollywood de regaseste actrita Kristen Stewart, care a cazut in dizgratia publicului dupa ce, anul trecut, si-a inselat iubitul, actorul Robert Pattinson, cu regizorul Rupert Sanders.

Pe cea de-a treia pozitie se afla diva latino Jennifer Lopez, iar pe locul al patrulea se pozitioneaza John Mayer, care s-a despartit recent de cantareata Katy Perry.

Pe locul al cincilea în Top 20 cele mai destestate vedete, cititorii au pozitionat-o pe actrita de comedie Katherine Heigl.

In acest top se mai regasesc cantaretul Justin Bieber si vedeta de televiziune Kim Kardashian, dar si Angelina Jolie, pe locul al 15-lea, si actorul Ashton Kutcher, pe locul al 13-lea.

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului