Vedete din Romania

#tort Ioana Ginghina #tort raw #ioana ginghina

Tort raw vegan, recomandat de Ioana Ginghina

Ioana Ginghina si-a pregatit singura tortul pentru ziua sa onomastica. Ea le-a dezvaluit fanilor reteta, drept multumire “pentru toate gandurile frumoase pe care le-am primit ieri de la voi”.

Vedeta recunoaste ca, “dupa Sarbatorile de iarna care de ieri s-au incheiat, nu mai “intra” nimic prea greu, asa ca un tort racoritor, raw vegan era binevenit”

Ingrediente blat 1:

  • 120 g migdale hidratate peste noapte
  • 100 g nuci hidratate peste noapte
  • 100 gcurmale hidratate
  • 100 g fulgi ovaz
  • 60 g ulei cocos topit
  • 100 ml apa

Ingrediente crema cu cocos:

  • 400 g caju hidratat peste noapte
  • 200 g banane congelate
  • zeama lamaie de la o lamaie
  • 1 conserva lapte cocos organic (400 ml)
  • 140 g miere ( eu am pus de rapita)
  • 150 g ulei cocos topit

Blatul de ciocolata:

  • 100 g caju hidratat peste noapte
  • 3 banane
  • 1 avocado bine copt
  • 3 lingurite cacao
  • un praf de sare
  • 70 g miere
  • 60 g ulei cocos
  • 50 ml apa


Mod de preparare:

Se pun ingredientele in blender si se proceseaza. Daca e nevoie, pentru a obtine consistenta dorita, mai puteti adauga apa. Apoi se pun pe rând intr-o forma de tort cu pereti detasabili.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.