Ioana Ginghina si-a pregatit singura tortul pentru ziua sa onomastica. Ea le-a dezvaluit fanilor reteta, drept multumire “pentru toate gandurile frumoase pe care le-am primit ieri de la voi”.
Vedeta recunoaste ca, “dupa Sarbatorile de iarna care de ieri s-au incheiat, nu mai “intra” nimic prea greu, asa ca un tort racoritor, raw vegan era binevenit”
Ingrediente blat 1:
- 120 g migdale hidratate peste noapte
- 100 g nuci hidratate peste noapte
- 100 gcurmale hidratate
- 100 g fulgi ovaz
- 60 g ulei cocos topit
- 100 ml apa
Ingrediente crema cu cocos:
- 400 g caju hidratat peste noapte
- 200 g banane congelate
- zeama lamaie de la o lamaie
- 1 conserva lapte cocos organic (400 ml)
- 140 g miere ( eu am pus de rapita)
- 150 g ulei cocos topit
Blatul de ciocolata:
- 100 g caju hidratat peste noapte
- 3 banane
- 1 avocado bine copt
- 3 lingurite cacao
- un praf de sare
- 70 g miere
- 60 g ulei cocos
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Se pun ingredientele in blender si se proceseaza. Daca e nevoie, pentru a obtine consistenta dorita, mai puteti adauga apa. Apoi se pun pe rând intr-o forma de tort cu pereti detasabili.