Vedete din Romania

#silicoane Maria Simion #Maria Simion #implant silicon #vedete intern #showbiz

Tragedie. Unei prezentatoare TV i s-au spart silicoanele!

Maria Simion, prezentatoarea emisiunii Wonderlife de la Antena Stars, trece prin momente cumplite. Frumoasa blondina are probleme mari cu implanturile de silicon, unul dintre ele cedandu-i.

"In ultimele cateva saptamani am tot avut probleme la sani. M-au durut, mi-am facut cateva analize si am mers la medic ca sa aflu de ce nu pot sa dorm de durere", a povestit Maria Simion pentru wowbiz.ro.



Rezultatul nu a fost nici pe departe unul linistitor. Maria Simion a aflat ca trebuie sa se opereze de urgenta, intrucat, din cauza implantului care s-a rupt, la sanul stang i-a aparut si un nodul. Medicii nu stiu deocamdata daca este vorba despre o formatiune periculoasa, iar pana la efectuarea biopsiei emotiile traite de prezentatoare sunt uriase.



"Nu e nici vina mea, nu e nici vina medicului, e vina timpului. Nu am mers in fiecare an sa imi fac mamografie, lucru care este gresit, asta ar trebui sa faca fiecare femeie. Daca trebuie sa ma operez, o fac si de zece ori pentru ca am un copil de crescut", a mai spus Maria Simion.

CITESTE SI:
Ce se intampla daca nu vrei sa folosesti cardul de sanatate
Aylin Cadir a dat vestea cea mare: e insarcinata!




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului