Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #Cronica de Cotroceni #relatie Traian Basescu Elena Udrea #traian băsescu #adriana saftoiu #elena udrea

“Traian Basescu si Elena Udrea se comportau ca doi adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama”

Adevarurile nespuse pana acum despre legatura dintre Traian Basescu si Elena Udrea din spatele usilor inchise de la Cotroceni sunt scoase la iveala de fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu in cartea sa "Cronica de Cotroceni", lansata in weekend la Salonul International de Carte Bookfest, scrie digi24. 

 



Cartea relateaza cu lux de amanunte cateva scene a caror personaj principal a fost Elena Udrea, sefa a Cancelariei Prezidentiale, in 2005.


„Elena Udrea reprezinta un capitol delicat in viata Presedintelui. (...) Traian Basescu s-a comportat insa in asa fel incat o slabiciune a sa ca om a devenit o vulnerabilitate pentru Presedinte”, scrie Adriana Saftoiu, amintindu-si ca existau momente in care consilierii prezidentiali se confruntau cu adevarate „crize de isterie” ale presedintelui, generate de o presupusa lipsa de sprijin pentru Elena Udrea.


„Partea buna a faptului ca Elena il vizita aproape zilnic pe Presedinte era ca nu ne mai solicita dupa o anumita ora. (...) in mod evident, se comporta amandoi ca niste adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama”.


Si Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei ar fi fost captivat, de Elena Udrea, cand aceasta l-a insotit pe presedinte in Italia.
„(...) Basescu a intervenit: "Va place? O mai aduc?" si au ras impreuna. (...) Berlusconi a privit-o pe Elena: "As vrea sa mai ramaneti putin, sa schimbam cateva vorbe doar noi doi" . Fabulos!”, noteaza autoarea.

Pe de alta parte, fostul sef de stat, Traian Basescu, a negat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate, dezvaluirile pe care Adriana Saftoiu le face in cartea sa, "Cronica de Cotroceni", din perioada in care aceasta i-a fost consilier prezidential. in acest sens, fostul presedinte a explicat ca toti consilierii au semnat angajamente de loialitate, dar ca, in cazul Adrianei Saftoiu, "e mult mai complicat".

Sursa foto: hotinfo.ro

Sursa foto: gds.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare