Vedete din Romania

#monica tatoiu #cancer #tratament

Tratamentul anti-cancer al Monicai Tatoiu, criticat de medici

Tratamentul care a vindecat-o pe Monica Tatoiu de cancer este criticat de specialisti, care se tem ca oamenii isi risca viata cu tratamentul apicol .

Povestea Monicai Tatoiu, care s-a vindecat de cancer in numai doua luni urmand un tratament naturist , i-a facut pe multi bolnavi de cancer sa renunte la tratamentul traditional in favoarea retetei pe baza de produse apicole.

Acest tratament nu are insa acelasi efect la toata lumea si poate fi periculos pentru multi bolnavi.

Stela Hanusz, presedintele Asociatiei anti-cancer spune ca tratamentul pe baza de produse apicole nu are acelasi efect la toti bolnavii de cancer.

"Acest tratament nu are niste indicatiii clare. Nu se stie pentru cine este bun. Cancerul de san este diferit de la o persoana la alta. Mi se pare ciudat ca acest tratament este universal valabil pentru toata lumea. Este foarte important ca orice fel de produs sa fie recomandat in functie de fiecare individ. Multa lume este disperata si apeleaza la orice.

Cunosc sentimentele de panica, dar populatia trebuie sa inteleaga ca nu tot ce este bun pentru o persoana este si pentru alta. Medicii ar trebui sa recomande tratamente naturiste individualizate", a explicat Hanusz in emisiunea "Acces Direct".

Monica Tatoiu a declarat insa ca nu a recomandat tratamentul tuturor bolnavilor de cancer.

"Eu pot sa spun ce fac eu, fiecare face ce vrea, nu este treaba mea. Mi-e mi-a facut bine, nu stiu pentru ceilalti. Eu pot spune ce imi face mie bine, tot primesc intrebari, dar nu stiu ce sa raspund", a spus Tatoiu, citata de Libertatea.
 

Remediul naturist pentru cancer, urmat de Monica Tatoiu:

- Laptisor de matca: 4 g
- miere de salcam: 1,5 kg
- polen macinat: 300 g
- Ser fiziologic: 200 ml 
- Tinctura de propolis: 150 g

Monica a amestecat ingredientele, a tinut compozitia la frigider si a luat in fiecare dimineata si seara cate o lingurita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare