Vedete din Romania

# Nicoleta Luciu tratament vergeturi # Nicoleta Luciu unt de shea #vedete extern #showbiz #nicoleta luciu

Trucul folosit de Nicoleta Luciu pentru a scapa de vergeturi. Si tu il poti incerca acasa!

Nicoleta Luciu recunoaste ca a incercat nenumarate tratamente pentru a-si mentine aspectul ferm al pielii, fara riduri, vergeturi, celulita, aspect uscat. Mama a patru copii si cu timpul limitat, Nicoleta Luciu a gasit un remediu usor de folosit de oricare dintre noi, acasa, in fiecare seara.

“Poate ca ai mai auzit de untul de shea, asa cum ai auzit de o multime de uleiuri si creme-minune care ajuta la intretinerea pielii..

...

Untul de shea poate fi gasit la orice magazin naturist si te asigur ca da, face minuni! Opteaza pentru o varianta bio, nerafinata. 

A mai fost denumit si „remediul impotriva imbatranirii”, pentru ca protejeaza pielea cu o pelicula invizibila ce previne deshidratarea, mentine elasticitatea pielii si, deci, impiedica ridurile sa-si faca aparitia pe tenul tau. Poti inlocui cu incredere cremele hidratante cu untul de shea, care mai are un beneficiu greu de ignorat: nu lasa tenul gras si se absoarbe imediat in piele, lasandu-ti o senzatie fresh intreaga zi!

De cand folosesc unt de shea dupa fiecare baie, m-am indragostit de pielea mea. Are capacitati hidratante si emoliente, stimuleaza formarea de noi celule si indeparteaza celulele moarte, accentuand, in acelasi timp, procesul de cicatrizare al pielii. Asadar, poti sa estompezi aproape cu totul vergeturile deja formate si poti sa-ti iei adio de la noi vergeturi! Este recomandat si pentru femeile insarcinate, pentru prevenirea aparitiei vergeturilor cauzate de sarcina.

Bonus: untul de shea poate fi folosit si pentru buze crapate, stiu ca ai nevoie in aceasta perioada deloc prietenoasa cu pielea noastra! Nu ezita sa-l folosesti si pentru calcaie sau maini cu pielea crapata”, a scris Nicoleta Luciu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare